Åbent i dag 10:00-17:00
Køb billet

100 års klimadebat – tanker, bekymringer og initiativer

Målgruppe: 7.-10. klasse, gymnasier og HF

I Dansk Plakatmuseum udstilling: Jorden Kalder! oplever og introduceres du til miljøplakaterne, der overrasker, inspirerer og oplyser os. Plakaterne visualiserer debatten, der har været tilstede i det danske samfund fra aktivister, politikere til Dronning Margrethe. Du får vores tids klimakamp ind i nyt, dybere perspektiv.

Undervisningsmaterialet
Opgaverne er varierede og lægger op til dialog, refleksioner og skabende processer. Man kan vælge at gennemføre hele forløbet eller udvælge de opgaver, som man finder relevante. Plakatudstillingen er bygget op omkring 11 temaer, og det er muligt at udfolde temaerne yderligere gennem et besøg på Dansk Plakatmuseum enten før eller efter arbejdet med undervisningsforløbet.

Praktisk information

Kontakt os på e-mail

Ring til os hverdage 10-17

Undervisningsmateriale

I plakaternes historier kan vi hente oplysning og inspiration til arbejdet for en grønnere fælles fremtid. Det er vores håb, at arbejdet med plakaterne og opgaverne i dette undervisningsforløb kan inspirere eleverne til at søge mere viden om og få øje på flere handlemuligheder i forhold til, hvad vi hver især og i fællesskab kan gøre for at være med til at løse klodens udfordringer.

 

Undervisningsmateriale

Bilag 1

Bilag 2

Arbejdsark

HUSK at ALLE skolebesøg skal tilmeldes på forhånd

Tilmeld jeres besøg på egen hånd