Åbner igen 10:00
Køb billet

Tilgodese Den Gamle By og få muligheden for at oprette et gratis testamente eller donér til Den Gamle By og få en skattefordel.

Arv

Når du tilgodeser Den Gamle By i dit testamente, går alle midlerne skattefrit til Den Gamle By. Vi ønsker at gøre det nemt at støtte museets arbejde og har derfor indgået et samarbejde med Mine Arvinger samt Dokument24.

Mine Arvinger
Hos Mine Arvinger kan du gratis booke en uforpligtende rådgivningssamtale og blive klogere på, hvordan du kan betænke Den Gamle By i dit testamente. Udarbejdelsen hos Mine Arvinger er gratis når Den Gamle By betænkes via 30% reglen eller med et legat på minimum 25.000 kr. Ved mindre beløb tilbydes 10% på udarbejdelsen af dit testamente, når du betænker Den Gamle By.

Ring til Mine Arvinger

Send en e-mail til Mine Arvinger


Dokument24
Virksomheden Dokument24 tilbyder at oprette dit testamente gratis, når du donerer arv til Den Gamle By i testamentet. Opret selv et online testamente her. Hvis du har brug for rådgivning undervejs, kan du kontakte Dokument24 og de vil hjælpe dig.

Ring til Dokument24

Send en e-mail til Dokument24


Ønskes det, kan Den Gamle Bys advokat ligeledes tage sig af udarbejdelse af testamente. Museumsdirektør Julie Rokkjær Birch og administrationschef Henning Kjærgaard står til rådighed med forslag til særlige opgaver, som donationen kan reserveres til. Kontakt os på e-mail, og vi vil kontakte dig.

Send en e-mail til Den Gamle By

Den Gamle By
Vi håber, at du vil betænke museet med testamentariske gaver. Det vil gøre en stor forskel for Den Gamle By, at modtage en testamentarisk gave fra dig.

Det er Den Gamle Bys mission, at historien skal ud til folk. I vores arbejde er alle donationer vigtige, for hver en krone tæller, når vi skal skabe den bedste oplevelse for alle besøgene i de historisk velbevarede rammer.

Donation

Ønsker du at benytte dig af skattefradrag i forbindelse med donation skal vi blot modtage CPR/eller CVR-nummer, så indberetter vi til SKAT, og fradraget sker automatisk.

Du kan enten overføre via din bank, MobilePay, eller lave en direkte indbetaling via vores webshop.


MobilePay

  • Donér minimum 200 kr. via MobilePay på 39557 (Donation Den Gamle By).
  • Tilføj CPR/CVR-nummer i kommentarfeltet.


Webshop

  • Brug dit kreditkort.

Donér her


Donér via bank

  • Betal minimum 200 kroner og oplys navn og CPR/CVR-nummer og mærk bankoverførslen ”Donation."
  • Indbetal på Den Gamle Bys konto reg: 4387 – konto: 10612594