Åbent i dag 10:00-16:00
Køb billet

Persondatapolitik

Når du benytter den gamle bys hjemmesider, er du anonym, og vi kan ikke se, hvem du er.

Den Gamle By beder ikke om personoplysninger med mindre din henvendelse kræver det – fx hvis du vil booke et selskabslokale, en rundvisning eller tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi beder ikke om flere oplysninger, end det er nødvendigt for at hjælpe med din forespørgsel.

Hvis du afgiver personoplysninger til os, så passer vi godt på dem. Personoplysninger afgivet til Den Gamle By er beskyttet af den til enhver tid gældende lovgivning, herunder persondataloven.

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling. Dog gælder det for medlemskab af Klub Den Gamle By, at vi efter udløb bevarer data i yderligere 2 år for at gøre en evt. genoptagelse af medlemskabet lettere.

Cookies og ip-adresse
Når du besøger hjemmesider generelt, efterlader du dig elektroniske spor bl.a. via din ip-adresse og cookies. Det gælder også Den Gamle Bys hjemmesider. Du kan læse mere om Den Gamle Bys brug af cookies her. 

Den Gamle By kobler ikke anonymiserede, tekniske oplysninger med specifikke brugere.

Dataansvarlige     
Den Gamle By
Viborgvej 2
8000 Aarhus C
CVR nr. 36079010

Dine rettigheder 
Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke oplysninger Den Gamle By har registeret om dig og få dem ændret, hvis de er forkerte, eller bede om at få dem slettet. 

Henvend dig til: 
IT & Sikring
Viborgvej 2
8000 Aarhus C

IT@dengamleby.dk
41 85 09 99

Du kan læse mere om dine rettigheder på Datatilsynes hjemmeside