Åbent i dag 10:00-17:00
Køb billet

Glemmer du,
så husker vi sammen

Et tilbud til jer, der netop har fået demens tæt inde på livet. Deltag parvis – som ægtefæller, venner eller forældre/ barn – og mød andre lige­stillede.

Besøgene tager udgangspunkt i Erindringslejligheden, der er indrettet som et hjem i 1950’erne. Her tilbyder vi kulturoplevelser, hyggelige rammer og fællesskab med andre. To med­arbejdere fra Erindrings­formidlingen er værter under besøget og står for det fælles kaffebord med nybagt kringle.

Vi mødes i alt fire gange og vil i løbet af besøgsrækken gå på opdagelse forskellige steder i Den Gamle By efter deltagernes interesser. Alle besøg afslutter med kaffebord i Erindrings­lejligheden.

Praktisk information

Ring til os hverdage 10-16

Kontakt os på e-mail

"Først gik jeg med for min mands skyld, men nu kan jeg se, hvor meget jeg selv får ud af det. Det er, som om jeg har fået min mand tilbage. Det er den bedste oplevelse, jeg har haft i mange år."

"Tusind tak for dejlige besøg i erindringslejligheden. Det har været et fantastisk arrangement, som både min mor Ketty og jeg selv har sat stor pris på. Det har været lærerigt, og jeg kan helt sikkert bruge den viden, jeg har fået ved at være sammen med andre demente og pårørende og opleve, at komme ind bag facaden af især demente mennesker, som jo indeholder så meget de alligevel kan holde fast i og have glæde af på trods af, at korttidshukommelsen ikke fungerer, så den måde I brugte til at gå tilbage i forskellige aspekter i lejligheden fik i den grad gang i samtalerne, og glæden lyste i deltagerne for her var noget alle kunne deltage i på lige fod, så snakken kørte lystigt sammen med kaffe, kringle og hygge."