Åbent i dag 10:00-17:00
Køb billet

Et tilbud til sundheds­personale og -studerende

Hør om Den Gamle Bys arbejde med Erindringsformidling. Få inspiration og vejledning til aktivt at arbejde med erindringer og til at kommunikere med ældre ramt af demens. Deltagerne får demonstreret den konkrete arbejds­metode i Erindringsformidlingen.

Besøget indeholder en indføring i kommunikationsteknik, demens, reminiscens og en præsentation af teorien bag Den Gamle Bys Erindringsformidling.

Vi besøger Erindringslejligheden og Den Gamle Bys 1970’er-kvarter, hvor deltagerne får en rundvisning i lej­lighederne og et indblik i 1950’ernes og 1970’ernes boligforhold og levevilkår.

Praktisk information

Ring til os hverdage 10-16

Kontakt os på e-mail

"Tak for dagen i går. Jeg skal hilse fra vores assistenthold og takke for din flotte fremvisning af lejligheden samt din præsentation af jeres reminiscensforløb. Vore elever fik rigtig meget med sig og fik mod på at selv forsøge med reminiscens i deres kommende praksis. I de næste dage skal de netop arbejde med reminiscensforløb til enkelte borgere eller grupper. Det var rigtig godt, at du i løbet af fremvisningen fik sat praksiseksempler på reminiscensforløb og at du inddrog evidensbaseret viden og andre forskningsresultater som beviser reminiscensens betydning. Vi kunne tydelig mærke, at du havde en solid faglig viden bag dig, ikke bare i forhold til sygdommen demens, men også menneskekendskab som jo er det allervigtigste, idet det er vigtig at se mennesket før sygdommen. Det var dejligt at opleve en museumsassistent der på den måde kan videregive sine erfaringer på en positiv brugbar og måde. Vi kommer helt sikkert igen."