Minimumbestilling for buffet er 25 kuverter.
Alle priser er inklusiv entré og moms
Velkomstdrink og snacks
Èt glas Den Gamle Bys lemonade (alkoholfri)
Lavet på urter fra Den Gamle Bys haver med citrus og danskvand
eller
Èt glas Cava Brut Reserva Sumarroca
Sprøde Djursland ærter og kartoffelchips med ramsløg og yoghurt
1. Servering
Forretten er tallerkenanrettet
Færøsk Røget laks
Rygeost, syltede agurker, sprødt rugbrød, citron og krydderurter fra haverne
eller
Hvide Asparges
fra Samsø med dildmayonnaise, sprøde radiser, røget æggeblomme og urtesalat (Tilkøb af håndpillede rejer 25,- pr. person)
eller
Gravad Okse
Løvstikkemayonnaise, modnet ost, syltede blomkål, sprøde løg og brøndkarse
Forretten serveres med surdejsbrød fra Den Gamle Bys bageri og urtesmør
2. Servering
Hovedretten er en buffet
Forårs kylling
Sprødt udbenet lår fra Hopballe Mølle - Cremet sauce med timian og peber
Grillet landgris
Glaseret grisebryst i røget maltsirup med persille og citronskal
Nye kartofler
med brunet smør og løvstikke
Bernstorffs salat
Sennepssalat med sprøde blomkål, vinaigrette med cornichons og urter fra gartneriet, ristede mandler og modnet ost
Samsøgulerødder
Bagte gulerødder med ramsløg, nye løg og sprøde hestebønner fra Djursland
Havegrønt
Salat med grønt fra køkkenhaven, små tomater og mormordressing
3. Servering
Desserten er en buffet
Mariebolle
Vandbakkelse med vanilje og citroncreme
Chokoladekage
Kraftig & cremet - med kakao & bær
Is
Trifli med syrlig parfait, kammerjunkere og rabarberkompot