opener

Frivillige i Den Gamle By

Den Gamle By har 275 frivillige, som med særlig viden og ildhu løser opgaver, som museet ellers ikke ville kunne have løftet.

Ekspeditricen med viden om perioden og butikken, sælger tidstypiske varer i Schous sæbehus.

Vil du gerne være frivillig?

Der er mulighed for at give en hjælpende hånd med i:

Slagterlauget i 1974-kvarteret. Vi søger frivillige til museets slagterlaug. Har du en baggrund som slagter og drømmer om at formidle dit fags historie?

Snedkerlauget i 1974-kvarteret. Har du en baggrund som maskinsnedker, møbelsnedker, bygningssnedker eller tømrer, eller er du måske i lære som en af ovenstående? Så har du nu muligheden for at formidle din passion for faget.
I Den Gamle Bys 1974-kvarter åbner et nyt, historisk snedkerværksted til foråret 2023. Der er tale om et typisk baggårdsværksted, som er småt, larmende og fuld af charme. Tanken er, at du som frivillig viser, hvordan man fremstiller forskellige produkter, samtidig med, at du fortæller dine historier om snedkerfaget til museets mange gæster på en behagelig og informerende måde.

Gæstgivergården (museumsrestaurant) Vært/værtinde møder gæsten ved indgangen til gårdhaven eller i døren ind til restauranten, byder velkommen og forklarer kort gæsterne, hvordan bestillingen foregår. Der hyggesnakkes med gæsterne under deres besøg i Gæstgivergården, og der tages pænt afsked med gæsterne og gerne med en opfordring til at besøge et bestemt interiør.

VI SØRGER FOR GRUNDIG OPLÆRING, SAMT FØLVAGT TIL ALLE VORES FRIVILLIGSTILLINGER

Vil du gerne være frivillig

Download ansøgningsskemaet og send det til:

Frivilligkoordinator
Isabella Jensen
frivillig@dengamleby.dk