Menu 1. april - 30. juni 2024
Minimumsbestilling 20 kuverter. Alle priser er inklusiv moms.
Menu 1. april - 30. juni 2024
Minimumsbestilling 20 kuverter. Alle priser er inklusiv moms.
Velkomst, forret, hovedret, dessert og kaffe med sødt inklusiv
1 glas hvidvin, 2 glas rødvin og 1 glas dessertvin
og kandevand på bordene
Alkoholfri drikkevaremenu tilbydes også
Forret, hovedret og dessert eksklusiv drikkevarer
Forret og hovedret eksklusiv drikkevarer
Er inklusiv i 5 retters menu
Cava
Èt glas mousserende vin i de historiske rammer
eller
Den Gamle Bys lemonade (alkoholfri)
Èt glas lemonade lavet på urter fra Den Gamle Bys haver med citrus og danskvand
Sprøde ærter fra Djursland og rugkiks med friskost og karse
Vælg mellem:
Færøsk Laks
Rygeost, syltet agurk, sprødt rugbrød, citron og krydderurter fra haverne
Hvide Asparges
fra Samsø med dildmayonnaise, sprøde radiser, røget æggeblomme og urtesalat (Tilkøb af håndpillede rejer 25,-)
Gravad Okse
med løvstikkemayonnaise, modnet ost, syltede blomkål, sprøde løg og brøndkarse
Forret serveres med surdejsbrød fra bageren og urtesmør
Hopballe kylling
Sprødstegt med salvie, cremet gulerodspuré, grønne asparges og ramsløg, skysauce og nye smørristede kartofler
Vi laver med glæde Sæsonens Fisk eller Samsø Grønt med passende garniture og sauce - i stedet for kylling, hvis det ønskes
Vælg mellem:
Konditorens "Citronfromage"
på mandelbund med marengs og rabarber fra køkkenhaven som is og kompot
Den Gamle Bys Chokoladekage
Cremet og intens med vaniljeis og bær
Den hvide dame
Afbalanceret hvidskimmel fra Arla Unika bagerens knækbrød og ristede valnødder i Den Gamle Bys Honning (Tilkøb 115,- pr. kuvert)
Cremet hvidskimmel fra Arla Unika, hertil valnødder i Den Gamle Bys honning samt bagerens knækbrød
med hakkede mandler, smør og ægte vanilje – bagt efter opskrift fra 1857
Er inkluderet i 5 retters menu - er tilkøb til de andre menuer
Pr. kuvert
Friskkværnet Den Gamle Bys økologisk kaffe eller te fra A.C. Perch´s thehandel
Pr. glas
I Gæstgivergården afspejler vores smørrebrød sæsonen og årstidens traditioner
Anrettet som buffet
2 stk. lune frikadeller efter Frøken Jensens opskrift anno 1901, salater, urter fra haverne og surt fra syltekælderen med rugbrød, smør og dildmayonnaise
Anrettet som buffet
med ristet grillpølse. Hotdogs serveres fra Pølsevognen i 1974-bydelen. Pris er inklusiv én Cocio eller én Jolly Cola
fra Den Gamle Bys bageri med cremet laksesalat, dild og æbler og med cremet hønsesalat, sprød skinke og karse
Anrettet som buffet
Forbehold for ændringer – vi tilpasser udvalget efter sæson