Forårs menu 17. april - 25. juni 2023
Alle priser inklusiv moms
Forårs menu 17. april - 25. juni 2023
Alle priser inklusiv moms
Velkomst, forret, hovedret, dessert og kaffe med sødt inklusiv drikkevarer
Forret og hovedret eksklusiv drikkevarer
Forret, hovedret og dessert
Tilkøb til en 2-3 retters menu
Vi tager hensyn og imødekommer allergener, vegetarer og andre forbehold
Minimumbestilling: 20 kuverter
Der tages forbehold for ændringer – vi tilpasser udvalget efter sæson
Sprøde Djursland ærter og rugkiks
Cava eller Cava rosé - Brut Reserva Sumarroca
Et glas mousserende vin i de historiske rammer
eller
Den Gamle Bys lemonade
Lavet på urter fra Den Gamle Bys haver, citrus og danskvand
Forretter serveres med surdejsbrød og urtesmør
Færøsk Røget Laks
med citron, rygeost, agurk & krydderurter fra haverne
Hvide Asparges
fra Samsø med dildmayonnaise, sprøde radiser, røget æggeblomme og urtesalat
Gravad Okse
med løvstikkemayonnaise, modnet ost, syltede blomkål, sprøde løg og brøndkarse
Sprødstegt Hopballe Kylling
med salvie, cremet gulerodspuré, grønne asparges og ramsløg. Hertil skysauce med timian og skalotteløg, nye smørristede kartofler med persille og løvstikke
Vi laver med glæde Sæsonens Fisk eller Samsø Grønt med passende garniture og sauce - i stedet for kylling, hvis det ønskes
Konditorens "Citronfromage"
på mandelbund med marengs og rabarber fra køkkenhaven som is og kompot
Chokoladekage
Klassisk Gateau Marcel – cremet og intens med vaniljeis og bær
Den Hvide Dame
Afbalanceret hvidskimmel fra Arla Unika
– hertil bagerens knækbrød og ristede nødder i Den Gamle Bys Honning (som ekstra ret før dessert - 115,- pr. kuvert)
Friskkværnet Den Gamle Bys økologisk kaffe eller te fra Perchs Thehandel og én stor vaniljekrans med hakkede mandler bagt efter opskrift fra 1857
Til middagen serveres
1 glas hvidvin, 2 glas rødvin og 1 glas dessertvin
Alkoholfri drikkevaremenu tilbydes også
3 retter menu 26. juni - 24. september