Åbner igen 10:00
Køb billet

Den Gamle Bys kokke salter, røger og sylter selv ud fra sæsonen

Urter, frugt og historiske grøntsager høstes i Den Gamle Bys haver. Den Gamle Bys bagere leverer hver dag friskbagt brød og kager efter samme opskrifter og faglighed, som de gamle bagermestre. Alle priser inklusiv moms.

Klassisk dansk smørrebrød
165,-

Moderne fortolkninger af det klassiske danske smørrebrød. Udvalget varieres efter sæsonen men serveres altid på vores eget maltrugbrød

 

To stk. inklusiv en Den Gamle By øl eller vand pr. person

Gæstgivergårdens frokostanretning
195,-
  • Gammeldags modnet sild med karrymayonnaise, kapers og løg
  • Røget laks fra Gæstgivergårdens rygeovn
  • Hønsesalat i sprød vol au vent
  • Modnet spegeskinke med puré af Ingrid ærter
  • Frøken Jensens frikadelle med surt fra syltekælderen
  • Gammel Knas ost med knækbrød og frugtkompot med knækbrød og syltede rabarber

 

Serveres med friskbagt rugbrød og sødmælksfranskbrød, friskpisket smør og Gæstgivergårdens krydderfedt med æbler, fedtegrever og urter fra Apotekerhaven

 

Udvalget varieres efter sæson

Frokostanretning+
255,-

Inklusiv en Den Gamle By øl, kildevand eller sodavand samt friskbrygget og økologisk Den Gamle Bys Kaffe eller Den Gamle Bys te med en stor vaniljekrans bagt med hakkede mandler

Stegt flæsk
185,-

med persillesauce, kartofler og rødbeder

Sæson: januar-maj og august-oktober

Stjerneskud
195,-

med stegt og dampet rødspætte samt hjemmerøget laks, håndpillede rejer, ørredrogn og rød dressing

Sæson: januar-oktober

Tarteletter
145,-

med høns i asparges

Sæson: januar-maj og august-oktober

Dansk bøf
195,-

med bløde løg, skysauce, hvide kartofler og asier

Sæson: januar-maj og august-oktober

Frikadeller
145,-

med bløde løg, skysauce, hvide kartofler og asier

Sæson: januar-maj og august-oktober