opener

Butikker i 70'erne

Ostebutikkens vinduer bugner med alt godt til ostebordet, der er forskellige oste, vin, og kiks, derudover er der blandt andet også den vigtige konserves som tun, kaviar og krabbe.

Se Byens Ost

Hos slagteren var diskene fyldt med kød og i vinduerne hang der guirlander af spegepølser. I slagterforretningen kan man blive helt sulten af at se på de kunstige madvarer i både diske og stativer.

Se Slagterforretningen: Kød, flæsk, paalæg

Pouls Radio

Radio/TV-forretning fra 1974 med spolebåndoptagere og pladespillere på hylderne og Gasolin og Shubidua i højttaleren. Vinylplader, i form af genoptryk af albums fra tiden, kan købes med hjem.

Se mere

Rahbeks minimarked

Det lokale minimarked var i 1974 altid velforsynet med dagligvarer. Find og genkend varer fra 1970'erne. I Minimarkedet sælges slik og kaffe. 

Se minimarkedet


Konditori Café Bonnich

I Aabenraa lå i mange år konditoriet Café Bonnich. I Den Gamle By er serveringslokalet indrettet som det så ud i begyndelsen af 1970'erne.

Se konditoriet

Broderier

Broderiforretning fra 1974 udstiller et væld af smukke broderier - lige fra sofapuder og klokkestrenge til brilleetuier og duge.

Se broderiboden


Bogcentralen

Sæt dig god til rette med dit gamle superhelteblad, Bil-revyen, et ugeblad eller Anders And - alt sammen fra før 1974.

Se bogcentralen

Glarmester H.W. Krampau

Original glarmesterfacade fra 1910. Vinduesudstillingen er indrettet som i 1970'erne med blyruder, malerier med folkelige motiver og tidstypisk nips i rustik keramik.

Se glarmesterfacaden


Bækgaards rejsebureau

Facade og vinduesudstilling fra et rejsebureau. Hvad kostede en charterrejse til sydens sol i 1974?

Se rejsebureauet

Fotoborgen

Facade og vinduesudstilling fra fotoforretning med de sidste nyheder fra 1974 inden for fotografiapparater, smalfilmkameraer, fremkalderudstyr og diasfremvisere.

Se Fotoborgen


Forsikringsselskab

Vi har genskabt facaden af Aug. Borgen Assurance-forretning fra Hjørring.

Se forsikringsselskabet

Modebutikkens unikke facade med vinduesudstilling, hvad er hot denne sæson? Tøjet i vinduet udskiftes fire gange om året for at passe med sæsonen.

Se Boutique elle