opener

Vigtig information til skoler og institutioner

Planlægger du et besøg med din klasse eller institution, skal det på forhånd meldes til museet. Det gælder både bookede undervisningsforløb og besøg på egen hånd.

Tilmelding skal ske i god tid før besøget. Museet har plads til et stort antal klasser, men for at der ikke bliver for stor trængsel og for at give jer den bedste oplevelse, vil vi fordele besøgene. Skriv derfor flere ønsker til datoer for besøget.

Færdselsregler er vigtige - også på et museum
Inden I kommer, sender Den Gamle By dokumentet Færdselsregler i Den Gamle By. Læreren skriver under på, at reglerne bliver overholdt. Dokumentet afleveres i billetsalget, når I ankommer. 

Har I spørgsmål vedr. skoler og institutioners besøg, kan I ringe på tlf. 86 12 31 88.

Undervisningsforløb med en aktør eller guide
Tilmeld jer i god tid via: undervisning@dengamleby.dk

Der er mange forskellige undervisningsforløb at vælge imellem: Undervisningsforløb året rundt og Undervisningsforløb op til jul.

Besøg Den Gamle By på egen hånd
For at alle får en god oplevelse, kræver også dette besøg en tilmelding. Skriv en mail til skoletilmelding@dengamleby.dk eller ring på tlf. 86 12 31 88.
Tilmeldingen er først gældende, når du har fået en bekræftelse fra os.

Se, hvilke undervisningsmaterialer vi tilbyder til et besøg på egen hånd. Send en mail, hvis du vil købe et sæt undervisningsmateriale: undervisning@dengamleby.dk

Færdselsregler
Inden du og din klasse besøger Den Gamle By, vil vi sikre, at alle ved, hvordan museumsgæster færdes inde og ude. Derfor skal færdselsreglerne gennemgås med klassen. Følger eleverne ikke reglerne, kontakter museet den ansvarlige lærer på hans/hendes mobiltelefon. Den Gamle By forbeholder sig ret til at afbryde besøget, hvis færdselsreglerne ikke følges.

Tag gerne madpakkerne med
Hvis klassen har lyst til at spise deres madpakker under et besøg, er der flere hyggelige steder at spise: Madkassen, Anlægget og Festpladsen. Til jul desuden: Teltet på Festpladsen og Julestuen i Bendtsens Pakhus. Det er en god ide at have små turtasker til madpakkerne i stedet for store rygsække.

Opbevaring af skoletasker
Det er muligt at få opbevaret skoletasker/rygsække i aflåste skabe. Det er gratis. Henvendelse i receptionen for lån af nøgle.