opener

Vigtig information til skoler og institutioner

Tilmelding
Planlægger du et besøg med din klasse eller institution, skal det på forhånd meldes i god tid til museet på skoletilmelding@dengamleby.dk. Det gælder både bookede undervisningsforløb og besøg på egen hånd. Tilmeldingen er først gældende, når du har fået en bekræftelse fra os.

Museet har plads til 35 klasser pr. dag. Vi fordeler skolebesøg for at sikre, at alle har en god dag på museet. Skriv flere ønsker til datoer for besøget, da det øger chancen for, at besøget kan lade sig gøre. Har I spørgsmål vedr. skoler og institutioners besøg, kan I ringe på tlf. 86 12 31 88.

NB! I julesæsonen kan man tilmelde sig mandag til fredag.

Færdselsregler er vigtige - også på et museum
Inden I kommer, sender Den Gamle By ”Færdselsregler i Den Gamle By”. Læreren skriver under på, at reglerne er gennemgået med klassen og bliver overholdt under besøget. De underskrevne færdselsregler afleveres i billetsalget, når I ankommer. Færdselsreglerne kan også ses her.

Undervisningsforløb med en aktør, guide eller på egen hånd
Tilmeld jer i god tid via: undervisning@dengamleby.dk. Tilmeldingen er først gældende, når du har fået en bekræftelse fra os.

Der er mange forskellige undervisningsforløb at vælge imellem: Undervisningsforløb året rundt, Undervisningsforløb op til jul og Materialer til besøg på egen hånd. Send en mail, hvis du vil købe et sæt undervisningsmateriale: undervisning@dengamleby.dk.

Tag gerne madpakkerne med
Hvis klassen har lyst til at spise deres madpakker under et besøg, er der flere muligheder: Madkassen, Anlægget og Festpladsen. Til jul desuden: Teltet på Festpladsen og Julestuen i Bendtsens Pakhus.

Medbragte tasker
Af hensyn til udstillingerne og andre besøgende henstiller vi til, at man nøjes med små turtasker til madpakker o.lign. i stedet for store rygsække. Det er muligt at få opbevaret tasker i aflåste skabe. Det er gratis. Henvendelse i receptionen for lån af nøgle.