Åbner igen 10:00
Køb billet

Den Gamle By har været populær under nedlukningen – nu åbner den rigtigt

19. april 2021

Onsdag 21. april genåbner Den Gamle By for fuld styrke. Men også under den fire måneder lange nedlukning forblev porten til museet åben, så folk kunne gå en tur i de smukke omgivelser.

”Vi er rigtig glade for, at så mange har opdaget hvor vidunderlig en oase Den Gamle By er – selv når den er ’lukket’”. Det fortæller museumsdirektør Thomas Bloch Ravn. ”Vi har ikke det præcise antal før tirsdag aften, men det drejer sig om henved 50.000, der har brugt Den Gamle By som frirum”.

”Venindepar med termokaffe, bedsteforældre med børnebørn og særligt unge mennesker har nydt det enestående bymiljø. Den Gamle By har været et mødested, hvor man har været sammen og hygget sig. Og netop det at være sammen er en essentiel del at gå på museum, hvis betydning kun er blevet tydeligere igennem det seneste år”, slutter Thomas Bloch Ravn.

Senest er Den Gamle By blevet kvalitetsvurderet af Slots- og Kulturstyrelsen, hvor man har opnået topkarakter for at være et stadigt forbillede i den danske museumsverden gennem sit vedvarende fokus på at sætte brugeren i centrum for museets udvikling af formidling og servicetilbud.

Den Gamle By åbner for gæster igen onsdag 21. april kl. 10.00.