opener

Rabatter og miniferier

Overnatning

Den Gamle By samarbejder med en række hoteller og kroer i Aarhus og omegn. Du kan booke forskellige pakketilbud, hvor entrébillet til Den Gamle By indgår. Tilbuddene skal bookes direkte gennem hotellet eller kroen.

Se kroer og hoteller

AarhusCARD

AarhusCARD

Med et AarhusCARD får du gratis entré til Den Gamle By og 19 andre museer og attraktioner. Du kører gratis med kollektiv trafik i Region Midtjylland samt lufthavnsbusser fra Aarhus og Billund . AarhusCard kan blandt andet købes i billetsalget i Den Gamle By.

Læs om AarhusCARD

I bil over Storebælt

Storebæltsbroen

Har du en kupon fra "Storebælt Fritid", kan du få 20% rabat på entrébilletten til museet, hvis du samtidig køber en hjemtursbillet til Storebælt. Du får 60% rabat på hjemtursbilletten, når du køber den i forbindelse med en entrébillet til Den Gamle By. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatformer.
Gyldig i 2017.

Besøg www.storebaelt.dk

Rabat på entré

Der er flere muligheder for at opnå rabat til Den Gamle By. Se siden her og husk, at du selv skal oplyse i billetsalget, hvilken rabatordning, du kan bruge.

Husk, at børn og unge under 18 år har gratis adgang.

Se alle rabatter her

Tivoli Friheden

Få rabat på entre og turbånd

Et besøg i Tivoli Friheden til fuld pris giver 50 % rabat på entréprisen i Den Gamle By. Dette gælder et besøg senest næste dag. En billet fra Den Gamle By giver dig entré og turbånd til halv pris i Tivoli Friheden. Dette gælder ved et besøg senest næste dag.  Disse rabatter gælder  til og med 21. oktober 2020 for 1 person. Du skal vise kassebon eller kvittering ved billetlugen.