opener

Lokaler i Den Gamle By

Den Gamle By - selskab i Møntmestergården

Hold dit private selskab eller firmaarrangement i helt unikke rammer

Uanset om det er et firmaarrangement eller en privat fest, der står for døren, så har Den Gamle By lokalet. Fra hyggelig gammel staldbygning til moderne kursuslokale. Den Gamle By står for al forplejning.

Den Gamle By er indbegrebet af unikke lokaler; smukke og forskellige, store og mindre. Uanset gruppens størrelse er forholdende derfor optimale til jeres næste event, jubilæum, fødselsdag, foredrag eller bryllup.

Vi kan skræddersy en løsning til dit behov. Kontakt bookingafdelingen og hør om de mange muligheder på 41 85 08 44, mandag til fredag mellem klokken 10-14, eller mail booking@dengamleby.dk 


Hobrohuset

Den Gamle By - selskab i Hobrohuset

Hyggeligt lokale med god plads til et stort selskab. Det er praktisk placeret lige ved indgangen. Vi dækker op med hvide duge og servietter, lys og enkle blomster, men man er velkommen til selv at medbringe pynt, hvis man har specielle ønsker.

Kapacitet: 100 siddende eller 145 stående.
Vi skaffer AV-udstyr efter jeres behov. DKK 1.000,-

Bendtsens Pakhus

Den Gamle By - selskab i Bendtsens Pakhus

Der er plads til mange gæster i det gamle pakhus fra omkring 1650. Pakhuset ligger midt i Den Gamle By, og bordopstillingen er fleksibel. Vi dækker op med hvide duge og servietter, lys og enkle blomster, men man er velkommen til at medbringe pynt, hvis man har specielle ønsker.

Kapacitet: 140 personer fordelt på 2 etager.
Vedr. AV-udstyr - ring og hør hvad der kan lade sig gøre.


Laugssalen

Den Gamle By – selskab i laugssalen

Smuk sal med udskårne træpaneler og -loft og håndmalede dekorationer. Vi dækker op med hvide lys og servietter. Hvide duge kan tilkøbes. Ønskes andet bordpynt, er man velkommen til selv at medbringe. Der hører et ekstra lokale til – dog af nyere dato.
Læs mere om leje af Laugsalen

Kapacitet: 45 personer.
Pris: 3.000 kroner i bevaringsbidrag. Vi skaffer AV-udstyr efter jeres behov, 1.000 kroner.

Møntmestergårdens selskabslokaler

Den Gamle By - selskab i Møntmestergården

I Møntmestergården fra 1700-tallet findes de smukke lokaler Fugleloftsalen, Kaminsalen og Gobelinsalen. Vi dækker op med hvide duge og enkle blomster. Lyset kommer fra stearinlys på bordene og i lysekronerne, da salene er uden el. 
Læs mere om leje af Møntmestergården

Kapacitet: Op til 140 personer.
Ingen mulighed for AV-udstyr.


Entré Cafeen

Den Gamle By - selskab i Entré Cafeen

Elegant og moderne cafe ved indgangen med plads til 54 personer. Her dækker vi op med hvide duge, hvide lys og servietter samt enkle blomster. Man er altid velkommen til selv at medbringe pynt, hvis man har specielle ønsker.

Kapacitet: 54 personer.

Winekes Kælder

Den Gamle By - selskab i Winekes Kælder

Charmerende øl- og vinkælder i 1700-tals stil med Skænkestuen og fire mindre rum. Vi dækker op med hvide lys og servietter. Ønskes andet bordpynt, er man velkommen til selv at medbringe. I kælderen kan der bestilles smørrebrød, platter og kaffe og kage.

Kapacitet: 112 personer.
Ingen mulighed for AV-udstyr.


Helsingør Theater

Den Gamle By - selskab i Helsingør Theater

En stemningsfuld teatersal fra 1817 udstyret med moderne konferencefaciliteter såsom bærbar PC, projektor og mikrofoner. Salen ligger praktisk lige ved indgangen. Kan bruges til foredrag, møder, koncerter og forestillinger.
Læs mere om leje af Helsingør Theater

Kapacitet: 220 personer.
AV-udstyr, PC, projektor og mikrofoner. 

Jazzbar Bent J.

Jazzbar Bent J var ikke blot et legendarisk værtshus i Aarhus med stamgæster, bartendere og billige guldbajere. Det var også en institution i det danske jazzmiljø. Jazzbaren er genåbnet i Den Gamle Bys nye bydel med det faste inventar, herunder baren, bordene og bænkene.

Kapacitet: 50 personer.
Pris: 3.000 kroner for 3 timer uden for museets åbningstid. Den Gamle By står for salget af drikkevarer. Har du brug for musik, kan vi også formidle det.