opener

Lokaler i Den Gamle By

Den Gamle By - selskab i Møntmestergården

Hold dit private selskab eller firmaarrangement i helt unikke rammer

Uanset om det er et firmaarrangement eller en privat fest, der står for døren, så har Den Gamle By lokalet. Fra hyggelig gammel staldbygning til moderne kursuslokale. Den Gamle By står for al forplejning.

Den Gamle By er indbegrebet af unikke lokaler; smukke og forskellige, store og mindre. Uanset gruppens størrelse er forholdende derfor optimale til jeres næste event, jubilæum, fødselsdag, foredrag eller bryllup.

Vi kan skræddersy en løsning til dit behov. Kontakt bookingafdelingen og hør om de mange muligheder på 41 85 08 44, mandag til fredag mellem klokken 10-14, eller mail booking@dengamleby.dk 


Hobrohuset

Den Gamle By - selskab Hobrohuset

Hyggeligt sidefløj i bindingsværk fra 1814 med god plads til et stort selskab. Det er praktisk placeret lige ved indgangen. Vi dækker op med hvide duge og servietter, lys og enkle blomster, men man er velkommen til selv at medbringe pynt, hvis man har specielle ønsker.

Kapacitet: 110 siddende eller 145 stående.
Vi skaffer AV-udstyr efter jeres behov. DKK 1.000,-

Bendtsens Pakhus

Den Gamle By - selskab i Bendtsens Pakhus

Der er plads til mange gæster i det gamle pakhus fra omkring 1650. Pakhuset ligger midt i Den Gamle By, og bordopstillingen er fleksibel. Vi dækker op med hvide duge og servietter, lys og enkle blomster, men man er velkommen til at medbringe pynt, hvis man har specielle ønsker.

Kapacitet: 159 personer fordelt på 2 etager.
Vi skaffer AV-udstyr efter jeres behov. DKK 1.000,-


Aarhus Haandværkerforenings laugssal

Den Gamle By – selskab i laugssalen

Smuk sal fra 1931 med udskårne træpaneler og loft og håndmalede dekorationer.  Vi dækker op med hvide lys og servietter. Hvide duge kan tilkøbes. Ønskes andet bordpynt, er man velkommen til selv at medbringe. Der hører et ekstra lokale til – dog af nyere dato.
Læs mere om leje af Laugssalen

Kapacitet: 49 personer.
Pris: Vi skaffer AV-udstyr efter jeres behov, 1.000 kroner.

Møntmestergårdens selskabslokaler

Den Gamle By - selskab i Møntmestergården

I Møntmestergården fra 1700-tallet findes de smukke lokaler Fugleloftsalen, Kaminsalen og Gobelinsalen. Vi dækker op med hvide duge og enkle blomster. Lyset kommer fra stearinlys på bordene og i lysekronerne, da salene er uden el. 
Læs mere om leje af Møntmestergården

Kapacitet: Op til 150 personer siddende eller 250 stående.
Pris: 5.000 kroner i bevaringsbidrag.
Ingen mulighed for AV-udstyr. Dog mulighed for højtaler og mikrofon til taler.


Entré Cafeen

Den Gamle By - selskab i Entré Cafeen

Elegant og moderne cafe ved indgangen med plads til 47 personer i bygning fra 1933. Her dækker vi op med hvide lys og servietter samt enkle blomster. Man er altid velkommen til selv at medbringe pynt, hvis man har specielle ønsker.

Kapacitet: 47 personer.
Begrænset mulighed for AV-udstyr.

Winekes Kælder

Den Gamle By - selskab i Winekes Kælder

Charmerende øl- og vinkælder i 1700-tals stil med Skænkestuen og fire mindre rum. Vi dækker op med hvide lys og servietter. Ønskes andet bordpynt, er man velkommen til selv at medbringe. I kælderen kan der bestilles smørrebrød, platter og kaffe og kage.

Kapacitet: 112 personer.
Ingen mulighed for AV-udstyr.


Helsingør Theater

Den Gamle By - selskab i Helsingør Theater

En stemningsfuld teatersal fra 1817 udstyret med moderne konferencefaciliteter såsom bærbar PC, projektor og mikrofoner. Salen ligger praktisk lige ved indgangen. Kan bruges til foredrag, møder, koncerter og forestillinger.
Læs mere om leje af Helsingør Theater

Kapacitet: 218 personer.
AV-udstyr, PC, projektor og mikrofoner. 

Jazzbar Bent J.

Jazzbar Bent J var ikke blot et legendarisk værtshus i Aarhus med stamgæster, bartendere og billige guldbajere. Det var også en institution i det danske jazzmiljø siden 1973. Jazzbaren er genåbnet i Den Gamle Bys nye bydel med det faste inventar, herunder baren, bordene og bænkene.

Kapacitet: 50 personer.
Pris: 3.000 kroner for 3 timer uden for museets åbningstid. Den Gamle By står for salget af drikkevarer. Har du brug for musik, kan vi også formidle det.


Lille sal

Indretningen af lokalet er inspireret af danske restaurations- og selskabslokaler fra 1950’er og 60’erne, der harmonerer med tidens populære møbeldesign.

Grand Prix stolene og tapeterne tegnet af Arne Jacobsen i 1950’erne.

Bordene i Lille Sal stammer fra den klassiske, skandinaviske bord-kollektion tegnet af Piet Hein, Arne Jacobsen og svenske Bruno Mathsson. Bordene belyses af Arne Jacobsens grå pendel, som han designede til SAS Royal Hotel i København i 1957. 

Væglampetterne – også fra SAS Royal Hotel – fuldender Arne Jacobsens præg på indretningen af Lille Sal.

Kapacitet: 30 personer.
Fast bordopstilling og ikke mulighed for AV-udstyr.