Menu
Forretter – Vælg én forret
Grillet vesterhavsfisk
Grønne jordbær, rugbrød, dild og valle
*****
Samsø
Variation af tomater, knapost og solbærblad
*****
Tatar anno 1955
Okse, høvlet peberrod, persille og æggeblomme
(Tillæg for køb af denne ret + 25,- pr. kuvert)
Forretten serveres med surdejsbrød fra Den Gamle Bys bageri og urtesmør
Hovedret
Hopballe kylling
Ærter med ramsløg, nye gulerødder, saltet rabarber og kantarel sauce. Kartofler med brunet smør og løvstikke
Fisk
Ærter med ramsløg, nye gulerødder og bisque med muslinger og bakskul. Kartofler med brunet smør og løvstikke
Vi laver med glæde sæsonens Samsø grønt med passende garniture og sauce – i stedet for kylling og fisk hvis det ønskes
Desserter – Vælg én dessert
Jordbær
Fløderand, hyldeblomst, kammerjunkere og jordbærsorbet
*****
Chokoladekage 1766
Chokolademousse, bær, sødskærm og rug
Derudover er det muligt at tilkøbe: