Menu
Forretter – Vælg én forret
Færøsk røget laks
med rygeost, syltede agurk, sprødt rugbrød, citron og krydderurter fra haverne
*****
Hvide asparges fra Samsø
med håndpillede rejer, dildmayonnaise, saltet og røget æggeblomme og urtesalat
(Tillæg for køb af denne ret + 45,- pr. kuvert)
*****
Gravad okse
med løvstikkemayonnaise, syltede blomkål, sprøde løg, modnet ost og brøndkarse
Forretten serveres med surdejsbrød fra Den Gamle Bys bageri og urtesmør
Hovedret
Hopballe kylling
Sprødstegt med salvie, cremet gulerodspuré, grønne asparges og ramsløg. Hertil skysauce og nye smørristede kartofler
Vi laver med glæde sæsonens fisk eller Samsø grønt med passende garniture og sauce – i stedet for kylling hvis det ønskes
Desserter – Vælg én dessert
Konditorens "Citronfromage"
på mandelbund med marengs rabarber fra køkkenhaven som is og kompot
*****
Chokoladekage 1766
Chokolademousse, bær og rug
Derudover er det muligt at tilkøbe: