Menu
Forret
Vælg én af følgende forretter, som serveres til hele selskabet
"Bergefisk"
Saltet torsk, syltet sennepskorn, æbler og syrnet fløde
*****
"Detroit Dark Red"
Variation af beder, peberrodsfriskost, ristet boghvede og solbærblade
*****
Tatar anno 1955
Okse, Karl Johan mayonnaise, sprøde jordskokker og modnet ost
(Tillæg for køb af denne ret + 25,- pr. kuvert)
Forretten serveres med surdejsbrød fra Den Gamle Bys bageri og smør
Hovedret
Hopballe kylling
"Chantenay" gulerødder, spinat, syltet græskar og
gastrique sauce
Kartoffelkompot med brunet smør og timian
Fisk
Blomkålspuré, grønkål, syltede løg og Karl Johan sauce
Kartoffelkompot med brunet smør og dild
Vi laver med glæde sæsonens Samsø grønt med passende garniture og sauce – i stedet for kylling og fisk hvis det ønskes
Dessert
Vælg én af følgende desserter, som serveres til hele selskabet
Konditorens pæretærte
Mazarin, saltet karamel med brændevin og vanilje is
*****
Chokoladekage 1766
Chokolademousse, rug og brombær
Derudover er det muligt at tilkøbe: