Menu
Forretter – Vælg én forret
Rejer
Syrnet fløde, rabarber, malt og peberrod is
*****
Rygeost
Variation af tomater, glaskål og blomsterkarse
*****
Tatar anno 1955
Okse, syltet peberfrugt, Karl Johan mayonnaise og modnet ost
(Tillæg for køb af denne ret + 25,- pr. kuvert)
Forretten serveres med surdejsbrød fra Den Gamle Bys bageri og smør
Hovedret
Ladegaard Duroc
Krogmodnet grisenakke med majs og pralbønner, spinat, saltede bladbeder og kantarel sauce
Kartoffelkompot med brunet smør og løvstikke
Fisk
Blomkålspuré, braiseret fennikel, bisque med muslinger og bakskul
Kartoffelkompot med brunet smør og dild
Vi laver med glæde sæsonens Samsø grønt med passende garniture og sauce – i stedet for gris og fisk hvis det ønskes
Desserter – Vælg én dessert
"Mangors Alliance tærte"
Sensommerbær, makron og is på solbærblade
*****
Chokoladekage 1766
Chokolademousse, rug og brombær
Derudover er det muligt at tilkøbe: