Buffet
Forretter – Vælg én forret
Forretten er tallerkenanrettet
Rejer
Syrnet fløde, rabarber, malt og peberrod is
*****
Rygeost
Variation af tomater, glaskål og blomsterkarse
*****
Tatar anno 1955
Okse, syltet peberfrugt, Karl Johan mayonnaise og modnet ost
(Tillæg for køb af denne ret + 25,- pr. kuvert)
Forretten serveres med surdejsbrød fra Den Gamle Bys bageri og smør
Hovedret
Ladegaard Duroc gris
Krogmodnet grisenakke – Cremet sauce med timian og peber
”Krebinet”
Østershatte, kuglehvede, modnet ost og persille
Kartoffelkompot
med brunet smør og løvstikke
Grillet broccoli
Linser, purløg, saltet æggeblomme og mormordressing
Bernstorffs salat
Salat med stegt blomkål, grøntsager fra køkkenhaven
og urtevinaigrette
Dessert
Desserten serveres som en buffet
Is
Trifli med flødeparfait, kammerjunkere og rabarberkompot
Mariebolle
Vandbakkelse med vanilje og citroncreme
Chokoladekage 1766
Chokolademousse, bær og rug
Derudover er det muligt at tilkøbe: