Buffet
Forretter – Vælg én forret
Grillet vesterhavsfisk
Grønne jordbær, rugbrød, dild og valle
*****
Samsø
Variation af tomater, knapost og solbærblad
*****
Tatar anno 1955
Okse, høvlet peberrod, persille og æggeblomme
(Tillæg for køb af denne ret + 25,- pr. kuvert)
Forretten serveres med surdejsbrød fra Den Gamle Bys bageri og urtesmør
Hovedret
Hopballe kylling
Confiteret lår med salvie – Cremet sauce med timian
Grillede svampe
Vegetariske frikadeller, modnet ost, persille og citronskal
Ny kartofler
med brunet smør og løvstikke
Samsø gulerødder
Bagte gulerødder med ramsløg, syltede løg og linser fra Djursland
Bernstorffs salat
Salat med grillet broccoli, radiser, urter fra køkkenhaven og mormordressing
Dessert
Is
Trifli med flødeparfait, kammerjunkere og rabarberkompot
Mariebolle
Vandbakkelse med vanilje og citroncreme
Chokoladekage 1766
Chokolademousse, bær og rug
Derudover er det muligt at tilkøbe: