Buffet
Vælg én af følgende forretter, som serveres til hele selskabet
Forretten er tallerkenanrettet
Grillet vesterhavsfisk
Friteret grønkål, endivie, syltede sennepsfrø
*****
"Detroit Dark Red"
Rødbedetatar, rygeostcreme, valnødder, solbær og karse
*****
Gravad Okse
Jordskokker, syltede æbler og emulsion af ristet gær
Forretten serveres med surdejsbrød fra Den Gamle Bys bageri og urtesmør
Hovedret
Hopballe kylling
fra Hopballe Mølle med salvie – Cremet sauce med timian og peber
Grillede svampe
Modnet ost, persille og citron
Kartoffelkompot
med brunet smør og løvstikke
Rødbeder
Ramsløg, Anicia linser og grønkål
Bernstorffs salat
Crudité af rødder og beder, spidskål, havesyre og mormordressing
Dessert
Desserten serveres som en buffet
Mariebolle
Vandbakkelse med vanilje og citroncreme
Chokoladekage 1766
Chokolademousse, bær og rug
Is
Trifli med flødeparfait, kammerjunkere og æblekompot
Derudover er det muligt at tilkøbe: