Buffet
Vælg én af følgende forretter, som serveres til hele selskabet
Forretten er tallerkenanrettet
"Bergefisk"
Saltet torsk, syltet sennepskorn, æbler og syrnet fløde
*****
"Detroit Dark Red"
Variation af beder, peberrodsfriskost, ristet boghvede og solbærblade
*****
Tatar anno 1955
Okse, Karl Johan mayonnaise, sprøde jordskokker og modnet ost
(Tillæg for køb af denne ret + 25,- pr. kuvert)
Forretten serveres med surdejsbrød fra Den Gamle Bys bageri og smør
Hovedret
Hopballe kylling
Confiteret lår med salvie – Cremet sauce med timian og peber
”Krebinet”
Østershatte, kuglehvede, modnet ost og persille
Kartoffelkompot
med brunet smør og løvstikke
Samsø græskar
Bagt Hokkaido, grønkål, syltede løg og persille
Bernstorffs salat
Salat med stegt blomkål, sprøde rosenkål, linser og mormordressing
Dessert
Desserten serveres som en buffet
Is
Trifli med flødeparfait, kammerjunkere og æblekompot
Mariebolle
Vandbakkelse med vanilje og citroncreme
Chokoladekage 1766
Chokolademousse, bær og rug
Derudover er det muligt at tilkøbe: