Buffet
Forretter – Vælg én forret
Færøsk røget laks
Friteret grønkål, endivie, syltede sennepsfrø, sauce på kærnemælk og dild
*****
Hvide asparges fra Samsø
med håndpillede rejer, dildmayonnaise, saltet og røget æggeblomme og urtesalat
(Tillæg for køb af denne ret + 45,- pr. kuvert)
*****
Gravad okse
med løvstikkemayonnaise, modnet ost, syltede blomkål, sprøde løg og brøndkarse
Forretten serveres med surdejsbrød fra Den Gamle Bys bageri og urtesmør
Hovedret
Forårskylling
fra Hopballe mølle med salvie – cremet sauce med timian og peber
Grillede svampe
Vegetariske frikadeller, modnet ost, persille og citronskal
Ny kartofler
med brunet smør og løvstikke
Samsø gulerødder
Bagte gulerødder med ramsløg, syltede løg og linser fra Djursland
Bernstorffs salat
Salat med grønne asparges, spæde skud fra køkkenhaven og mormordressing
Dessert
Mariebolle
Vandbakkelse med vanilje og citroncreme
Chokoladekage 1766
Chokolademousse, bær og rug
Is
Trifli med flødeparfait, kammerjunkere og rabarberkompot
Derudover er det muligt at tilkøbe: