opener

Arv til Den Gamle By

Tilgodese Den Gamle By og få muligheden for at oprette et gratis testamente

Når du tilgodeser Den Gamle By i dit testamente, går alle midlerne skattefrit til Den Gamle By. Vi ønsker at gøre det nemt at støtte museets arbejde og har derfor indgået et samarbejde med Mine Arvinger samt Dokument24.

Hos Mine Arvinger kan du gratis booke en uforpligtende rådgivningssamtale og blive klogere på, hvordan du kan betænke Den Gamle By i dit testamente. Udarbejdelsen hos Mine Arvinger er gratis når Den Gamle By betænkes via 30% reglen eller med et legat på minimum 25.000 kr. Ved mindre beløb tilbydes 10% på udarbejdelsen af dit testamente, når du betænker Den Gamle By. Læs mere her, ring (+4570777050) eller send en mail (kontakt@minearvinger.dk).

Virksomheden Dokument24 tilbyder at oprette dit testamente gratis, når du donerer arv til Den Gamle By i testamentet. Opret selv et online testamente her. Hvis du har brug for rådgivning undervejs, kan du ringe (+4553701030) eller skrive til Dokument24 (info@dokument24.dk), og de vil hjælpe dig.

Ønskes det, kan Den Gamle Bys advokat ligeledes tage sig af udarbejdelse af testamente. Museumsdirektør Thomas Bloch Ravn og administrationschef Henning Kjærgaard står til rådighed med forslag til særlige opgaver, som donationen kan reserveres til. Benyt mail@dengamleby.dk og vi vil kontakte dig.

Vi håber, at du vil betænke museet med testamentariske gaver. Det vil gøre en stor forskel for Den Gamle By, at modtage en testamentarisk gave fra dig.

Det er Den Gamle Bys mission, at historien skal ud til folk. I vores arbejde er alle donationer vigtige, for hver en krone tæller, når vi skal skabe den bedste oplevelse for alle besøgene i de historisk velbevarede rammer.