opener

Danske klassikere

Med udgangspunkt i danske madtraditioner finder vi vores inspiration og idéer. Den Gamle Bys kokke salter, røger og sylter selv ud fra sæsonen. Urter, frugt og historiske grøntsager høstes i Den Gamle Bys haver. Den Gamle Bys bagere leverer hver dag friskbagt brød og kager efter samme opskrifter og faglighed, som de gamle bagermestre.


Klassisk dansk smørrebrød. 155 kr.

Moderne fortolkninger af det klassiske danske smørrebrød. Udvalget varieres efter sæsonen men serveres altid på vores eget maltrugbrød.

To stk. inklusiv en Øl med historie eller vand pr. pers.


Gæstgivergårdens frokostanretning. 185 kr.

  • Stegt marineret sild med dild og skalotteløg.
  • Koldrøget færøsk laks fra egen rygeovn.
  • Saltet grisenakke med syltede sennepsfrø.
  • Lun frikadelle med surt fra syltekælderen.
  • Krustade med letrøget hønsesalat og karse.
  • Gammel Knas ost med knækbrød og syltede rabarber.

Serveres med friskbagt rugbrød og sødmælksfranskbrød, friskpisket smør og Gæstgivergårdens krydderfedt med æbler, fedtegrever og urter fra Apotekerhaven.

Udvalget varieres efter sæson.

Anretningen tilbydes inkl. en Øl med historie, kildevand eller sodavand samt friskbrygget Peter Larsen kaffe eller Den Gamle Bys te med pebermynte med en stor vaniljekrans bagt med hakkede mandler.
Pr. person 245 kr.


Stegt flæsk. 165 kr.

m/ persillesauce, kartofler og rødbeder.


Stjerneskud. 185 kr.

med stegt og dampet rødspætte samt hjemmerøget laks, håndpillede rejer, ørredrogn og rød dressing. 


Tarteletter. 145 kr.

m/ høns i asparges. 


Dansk bøf. 165 kr.

m/ bløde løg, skysauce, hvide kartofler og asier.


Frikadeller. 145 kr.

m/ kartoffelsalat, agurkesalat og purløg.


Hold dit selskab i Den Gamle By

Ønsker du at booke et arrangement eller at få mere information, kontakt bookingafdelingen og hør om de mange muligheder på 41 85 08 44, mandag til fredag mellem klokken 10-14, eller mail booking@dengamleby.dk

Vi ser frem til at byde jer velkommen.