opener

Husker du… Besøg Erindringslejligheden

Erindringslejligheden i Den Gamle By er indrettet som et pænt middelklassehjem fra 1950'erne. Lejligheden er normalt ikke åben for besøgende, så ved at vælge en af nedenstående tilbud får du en særlig oplevelse i Den Gamle By.


Et særligt tilbud om et helt privat nostalgisk ”tilbage til 1950’erne”-besøg for familier i flere generationer eller andre grupper. Et besøg varer ca. to timer.

Læs mere om tilbuddet her


Erindringsbesøg er for små grupper af mennesker ramt af demens - for eksempel beboere fra plejehjem eller lokalcentre. Også for plejepersonale eller pårørende. Et besøg varer ca. to timer.

Se de forskellige erindringsforløb her


Medarbejdere inden for ældreområdet kan deltage i kurser i erindringsformidling. Det kan være sosu-assistenter, ergoterapeuter, sygeplejersker og frivillige. Kurset varer tre timer.

Kurser for professionelle og frivillige


Hør om de sanseoplevelser, som bringer mennesker ramt af demens i kontakt med erindringer fra en svunden tid, og om arbejdet med udviklingen af formidlingen i lejligheden. Lejligheden er normalt ikke åben for besøgende i Den Gamle By. En rundvisning varer en time.

Bestil din rundvisning her


Ved at påvirke sanserne kan der dukke erindringer op hos mennesker med skadet hukommelse. I et totalmiljø som Den Gamle By kan demensramte for en stund stimuleres, så de genkender og husker en svunden tid.

Forskning og viden bag erindringsformidling