opener

Julearrangementer


Julearrangement

  • Tre æbleskiver med tilbehør
  • Et honninghjerte
  • Vaniljekrans
  • Et glas lutendrank (Historisk drik, som minder om glögg)
  • Kildevand

Pr. person 175 kr.
Tilkøb af kaffe/te pr. person 25 kr.


Juleanretning

Graved laks, marineret figne og rævesauce
Leverpostej med allehånde, nelliker og svampe
Julemedister med kålsalat og pigeon æbler
Ost med hybenmarmelade og knækbrød
Ris a la mande med kirsebærsauce og mandel knas
Bagerens brød med fedt og smør 

Pr. person 185 kr.
Inklusiv et glas øl eller én kildevand eller én sodavand og én julesnaps 215 kr.


Julemenu

  • Gravad laks med akvavit, bagte figner og rævesauce
  • Flæskesteg med hvide og brune kartofler, sauce, hjemmelavet rødkål og surt
  • Andebryst og lår med rødkål, karamelliseret kål og hvide kartofler, surt og skysauce*
  • Ris a la mande med kirsebærsauce og mandel knas

To retter pr. person 235 kr.
Tre retter pr. person 295 kr.

*Tillæg pr person 35 kr.

Helaftensarrangement

  • Velkomstdrik: Hybenkrasser og flæskesvær
  • 3rettersmenu
  • Vinmenu
  • Kaffe/te og småkager

Pris pr. person 595 kr.


Julebuffet

  • Kryddersild med karrysalat
  • Paneret fiskefilet med remoulade
  • Lun leverpostej med tørsaltet bacon og syltede svampe
  • Gravad laks med rævesauce og figner

  • Julemedister med kålsalat med pigeon æbler
  • Konfiteret andelår med grønkålssalat, appelsin og valnødder
  • Flæskesteg med rødkål
  • Kartofler med skysauce

  • To slags oste med hyben, knækbrød og syltede nødder
  • Ris a la mande med kirsebærsauce og mandel knas

Pr. person 355 kr.

  • Velkomstdrink: Hybenkrasser og rugbrødschips
  • Buffet
  • Vin, øl og vand (5 timer)
  • Kaffe/te og småkager

Pr. person 895 kr.