opener

Lokaler i Den Gamle By

Den Gamle By - selskabs- og mødelokaler
Hold selskab eller konference i helt unikke rammer i Den Gamle By, som fugleloftsalen i Møntmestergården.

Hold dit private selskab eller firmaarrangement i helt unikke rammer

Uanset om det er et firmaarrangement eller en privat fest, der står for døren, så har Den Gamle By lokalet. Fra hyggelig gammel staldbygning til moderne kursuslokale. Den Gamle By står for al forplejning.

Den Gamle By er indbegrebet af unikke lokaler; smukke og forskellige, store og mindre. Uanset gruppens størrelse er forholdende derfor optimale til jeres næste event, jubilæum, fødselsdag, foredrag eller bryllup.

Vi kan skræddersy en løsning til dit behov. Kontakt bookingafdelingen og hør om de mange muligheder på 41 85 08 44, mandag til fredag mellem klokken 10-14, eller mail booking@dengamleby.dk 


Hobrohuset

Den Gamle By - selskab Hobrohuset

Hyggeligt lokale med god plads til et stort selskab. Det er praktisk placeret lige ved indgangen. Vi dækker op med hvide duge og servietter, lys og enkle blomster, men man er velkommen til selv at medbringe pynt, hvis man har specielle ønsker.

Kapacitet: 100 siddende eller 145 stående.
Vi skaffer AV-udstyr efter jeres behov. DKK 1.000,-

Bendtsens Pakhus

Den Gamle By - selskab i Bendtsens Pakhus

Der er plads til mange gæster i det gamle pakhus fra omkring 1650. Pakhuset ligger midt i Den Gamle By, og bordopstillingen er fleksibel. Vi dækker op med hvide duge og servietter, lys og enkle blomster, men man er velkommen til at medbringe pynt, hvis man har specielle ønsker.

Kapacitet: 140 personer fordelt på 2 etager.
Vedr. AV-udstyr - ring og hør hvad der kan lade sig gøre.


Møntmestergårdens selskabslokaler

Den Gamle By - selskab i Møntmestergården

I Møntmestergården fra 1700-tallet findes de smukke lokaler Fugleloftsalen, Kaminsalen og Gobelinsalen. Vi dækker op med hvide duge og enkle blomster. Lyset kommer fra stearinlys på bordene og i lysekronerne, da salene er uden el. 
Læs mere om selskabslokalerne

Kapacitet: Op til 140 personer.
Ingen mulighed for AV-udstyr.

Helsingør Theater

Den Gamle By - selskab i Helsingør Theater

En stemningsfuld teatersal fra 1817 udstyret med moderne konferencefaciliteter såsom bærbar PC, projektor og mikrofoner. Salen ligger praktisk lige ved indgangen. Kan bruges til foredrag, møder, koncerter og forestillinger.
Læs mere om leje af Helsingør Theater

Kapacitet: 220 personer.
AV-udstyr, PC, projektor og mikrofoner. 


Entré Cafeen

Den Gamle By - selskab i Entre Cafeen

Elegant og moderne cafe ved indgangen med plads til 54 personer. Her dækker vi op med hvide duge, hvide lys og servietter samt enkle blomster. Man er altid velkommen til selv at medbringe pynt, hvis man har specielle ønsker.

Kapacitet: 54 personer.

Madam Blaa

Den Gamle By - selskab i Møllestuen

En hyggelig gammel staldbygning danner rammen om dette lokale. Bordopstillingen er fast med rustikke firkantede træborde. Vi dækker op med hvide servietter, lys og enkle blomster. Man er velkommen til at medbringe pynt, hvis man har specielle ønsker.

Kapacitet:  56 personer.


Winekes Kælder

Den Gamle By - selskab i Winekes Kælder

Charmerende øl- og vinkælder i 1700-tals stil med Skænkestuen og fire mindre rum. Vi dækker op med hvide lys og servietter. Ønskes andet bordpynt, er man velkommen til selv at medbringe. I kælderen kan der bestilles smørrebrød, platter og kaffe og kage.

Kapacitet: 112 personer.
Ingen mulighed for AV-udstyr.

Jazzbar Bent J.

Jazzbar Bent J var ikke blot et legendarisk værtshus i Aarhus med stamgæster, bartendere og billige guldbajere. Det var også en institution i det danske jazzmiljø. Jazzbaren er genåbnet i Den Gamle Bys nye bydel med det faste inventar, herunder baren, bordene og bænkene.

Kapacitet: 50 personer.
Pris: 3.000 kroner for 3 timer uden for museets åbningstid. Den Gamle By står for salget af drikkevarer. Har du brug for musik, kan vi også formidle det.