opener

Børnefødselsdag

Fra maj til september arrangerer Den Gamle By børnefødselsdage. 

En vært møder fødselsdagsbarnet og gæsterne ved indgangen og er sammen med selskabet igennem de forskellige aktiviteter. 

Vi hejser flaget

I samlet flok, eventuelt i hestevogn, tager vi til Lemvighusets have, hvor vi hejser flaget. Bagefter er der skattejagt eller hestevognstur. 

Varm chokolade i Winekes Kælder

Vi spiser lagkage og boller og drikker varm chokolade i Winekes Kælder. Efter fødselsdagsbordet leger vi lege fra oldemors og oldefars tid. Det kan være indendørs eller udendørs afhængigt af vejret.

Praktiske oplysninger

I kan holde børnefødselsdag i Den Gamle By fra maj til og med september. På hverdage mellem klokken 14-16, 14.30-16.30 eller 15-17 efter aftale. Varighed: 2 timer.

Pris:

1000 kroner plus 125 kroner pr. deltager. 

I prisen er inkluderet fødselsdagsbord med boller, lagkage og varm chokolade. Der er en merpris for hestevognstur på 30 kroner per barn, 40 kroner per voksen. 

Deltagende voksne betaler også entré til Den Gamle By minus 50% rabat. Børn og unge under 18 år kommer gratis ind på museet.

Entrepriser til Den Gamle By

Den Gamle By tilbyder også fødseldagsarrangementer for børn med særlige behov. Læs mere om Din fødselsdag hos Tante Johanne.

For yderligere oplysninger og bestilling

Den Gamle Bys reception

Tlf: +45 86 12 31 88

E-mail: reception@dengamleby.dk