opener

Pensionistbillet til Den Gamle By pr. 1. januar 2017

1. januar indfører Den Gamle By billet for alle pensionister i Danmark. Billetten koster 135 kroner og giver adgang til Den Gamle By resten af året fra købstidspunktet.

Følgende kan købe denne type billet:

  • Folk der er fyldt 65 år
  • Folk der er tilkendt invalidepension, efterløn eller førtidspension. Vis gyldigt ID og dokumentation i billetsalget. Hvis du er førtidspensionist, efterlønner, eller invalidepensionist og du gerne vil købe en Pensionistbillet til Den Gamle By, skal du kunne fremvise dokumentation for din førtidspension, efterløn, eller invalidepension. Dokumentationen er din pensionsmeddelelse, lønudskrift fra A-kassen eller lignende. Du kan vise den elektronisk eller fysisk ved køb af Pensionistbilletten, f.eks. på en telefon.

Hvis man kommer en dag, hvor entréen er lavere end 135 kroner, kan man på dagen bytte sin entrébillet til en pensionistbillet ved at betale differencen op til 135 kroner. 

Hvis man køber en entrébillet en dag, hvor entréen er 135 kroner, kan man ombytte til en pensionistbillet på dagen for købet. 

Pensionistbilletten er et kort med navn, som ikke kan lånes ud til andre. Man skal vise ID sammen med pensionistbilletten ved adgang til Den Gamle By.