opener

Vi efterlyser til butikker og byerhverv 1974

1974-kvarteret er stadig under udvikling. Her vil der i de kommende år blive åbnet en række nye butikker, som vi stadig mangler genstande og fotos til. Til de allerede eksisterende butikker efterlyser vi kølediske og automater til kager, cigaretter og blade. Til gynækologklinikken efterlyses en højdemåler til vægmontering. 

Hvis du vil tilbyde genstande til Den Gamle By, så send en mail med beskrivelse og foto af genstandene. Du kan naturligvis også sende et brev med beskrivelse og billeder med posten.

Bemærk: Genstande modtages kun i Den Gamle By efter forudgående aftale.


Modetøjsforretningen Elle i Aarhus

Vi mangler fotos af facaderne af Elle butikkerne. Vi mangler også butikskøbt tøj til yngre kvinder fra 1974 med knald på farverne. For eksempel kjoler, bukser, hotpants, undertrøjer, t-shirts, skjorter, strikkede sweatre, tørklæder. 

Vi efterlyser sorte facade lamper som dem der kan ses på billedet af Elle facaden. Øverst til venstre to lamper og en til højre som lyser facaden.

Butiksfacade af Elle tøjforretning

Slagterforretninger

Vi søger fotos af slagterforretninger ude og inde, fra 1965-1974.
Vi efterlyser en lynhakker og en pølsestopper anno 1974.

Lynhakker

Osteforretninger

Vi efterlyser fotos af osteforretninger over hele landet. Både set udefra og indefra og også gerne af personalet.

Facade af en osteforretning på Trøjborg i Aarhus 1974

Tapet- og farvehandler

Vi mangler stadig inventar til forretningen såsom hylder, lamper, tapet, tapetbøger, malerdåser, pensler, reklameskilte osv.

Se listen

Farvehandler i Skanderborg 1971

Blomsterbutik

Vi efterlyser væghængte reoler med vanger af metal, koreaplader samt en hvid Verner Panton Moon lampe til en blomsterbutik. Ligger du inde med fotos af Gottlieb Blomsters facade fra tiden 1967-1975, så hører vi meget gerne fra dig.


Bogcentralens Byttehjørne

Ligger du inde med billigbøger (for eksempel cowboybøger og krimier), hobbyblade, pornoblade og lægeromaner fra 1965-1974, hører vi meget gerne fra dig.
Til tilbudsvarer søger vi vasketøjskurve i plastik i forskellige farver fra samme periode.
Vi efterlyser også en automat til blade.