opener
Den Gamle Bys nye overinspektør Martin Brandt Djupdræt og museumsdirektør Thomas Bloch Ravn glæder sig til samarbejdet, der begynder 1. august.

Den Gamle By har ansat cand.mag. Martin Brandt Djupdræt som ny overinspektør. Den nye overinspektør tiltræder 1. august og vil indgå i museets ledelsesgruppe. Han vil få to primære opgaver. Dels skal han være chef for den museumsfaglige afdeling, dels skal han være koordinator og inspirator på formidlingsområdet.

Martin Brandt Djupdræt er 39 år og cand.mag. i historie og religionsvidenskab fra Københavns Universitet, hvor hans afhandling om historiemaleri i Danmark i 17. og 18. århundrede blev belønnet med en guldmedalje. Han har været museumsinspektør ved Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg, ved Vikingeskibsmuseet i Roskilde, og siden 2007 har han været leder af formidlingsafdelingen på Moesgård Museum.

”Martin Brandt Djupdræt har både faglig tyngde og stor spændvidde”, siger Den Gamle Bys direktør Thomas Bloch Ravn og henviser til, at den nye overinspektør har arbejdet med både vikingeskibe, historiemaleri under enevælden og moderne portrætfotos.

”Og så er han i front på formidlingsområdet, hvor jeg er overbevist om, at vi kan få stor glæde af hans indsigt i digital formidling. Martin tænker sammenhængende og han er ikke bange for at prøve noget nyt” siger museumsdirektøren. For eksempel har den nye overinspektør en blog, Martins museumsblog, der orienterer om, hvad der rører sig på museumsområdet i Danmark og internationalt.

”Jeg glæder mig til at arbejde i Den Gamle By, som jeg betragter som et modigt og fremsynet museum. Og jeg er overbevist om, at museets mange store projekter vil sætte nye standarter i museumsformidling nationalt og internationalt”.  siger Martin Brandt Djupdræt.

Se Martins Museumsblog

Kontakt

Martin Brandt Djupdræt, Holme. Tel 61669409

Thomas Bloch Ravn. Tel 41850707 fredag ml. kl. 14 og 16