opener

Nyhedsarkiv

En moderne købmandsgård

Forskningsstipendiat i Den Gamle By, cand. mag. Berit Guldmann Andersen, undersøger detailhandlens historie i Danmark gennem 150 år. I anledning af 50-året for åbningen af Føtex, publicerede hun denne...

Den Gamle By – nu også med biler

Telefontråde, tagstativer, luftledninger, BP benzintank, cykelstativer og en Ford T. Sammen med bl.a. Schous Sæbehus og en telefoncentral er det  alt sammen elementer i nye tider i Den Gamle By.

Åbning...

Plakatudstilling aflyst

I anledning af forløbet omkring en planlagt retrospektiv udstilling med plakatgruppen Surrend på Plakatmuseet i Den Gamle By udtaler museumsdirektør Thomas Bloch Ravn følgende:

1
Den Gamle By skal...

Juleinspektør udvider julen i Den Gamle By

Museumsinspektør Jens Ingvordsen er udnævnt til juleinspektør i Den Gamle By. Udnævnelsen skete med virkning fra den 24. september, hvor der var præcis tre måneder til juleaften.
Den Gamle By er i...

Aftalebrud i forbindelse med plakatudstilling

Museumsdirektør Thomas Bloch Ravn har nu haft mulighed for at undersøge de aftaler, der er indgået mellem Dansk Plakatmuseum og Surrend ved Jan Egesborg. Leder af plakatmuseet Peder Stougaard har det...

TV, transistorradioer og tidens top 30

Velkommen til 70'erne. Radio/TV-forretningen Pouls Radio åbnede 12. juni som den første butik i Den Gamle Bys kvarter fra 1974.

Med åbningen af Pouls Radio byder Den Gamle By indenfor i den analoge...