opener

Billedarkivet


I 2014 blev billederne fra Lokalhistorisk Samling overdraget til Museum Aarhus. Billedarkivet har adresse uden for museet, så interesserede fortsat kan se billederne uden at betale entré.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre og udvide billedsamlingen samt brugernes adgang til billederne. Kom forbi Billedarkivet og tag et kig i det fysiske og digitale arkiv eller spørg personalet om hjælp.

Billedarkivets adresse

Eugen Warmings Vej 10, 8000 Aarhus C
Telefon: 41850828
E-mail: foto@dengamleby.dk

Du får svar inden for tre arbejdsdage.


Åbningstid

 

Tirsdage og torsdage kl. 11-16 samt efter aftale.Udvidet åbningstid den første torsdag i måneden klokken 11-18. Billedarkivet har lukket Skærtorsdag, Kristi Himmelfartsdag, Juleaften, 25.-30. december og Nytårsaften.

Billedarkivet er åbent for henvendelser på e-mail og telefon.
Du kan også besøge billedarkivet.Aarhus billeder

Søg i 40.000 aarhus-billeder fra Aarhus Stadsarkiv og Den Gamle Bys samlinger fra 1880 til i dag.

aarhusbilleder.dk

priser


Har du gamle fotos til samlingen?

Den Gamle By er meget interesseret i at høre fra dig, hvis du har billeder, der kan gøre samlingen endnu bedre. Vi er særligt interesserede i billeder fra de sidste 50 år, der belyser nye sider af Aarhus´ historie.

Du kan sende billeder til foto@dengamleby.dk eller aflevere dem i Billedarkivet i åbningstiden. Vi scanner billederne med det samme, så du kan få originalen med hjem.

Du kan også sende dine billeder med post til Den Gamle By, Viborgvej 2, 8000 Aarhus C. Att: Billedarkivet. Husk frankeret svarkuvert, hvis du ønsker billedet retur.

Vigtigt! Afleverer du et billede til Billedarkivet, overdrager du automatisk ophavsretten til Museum Aarhus.