opener

Erfaren tjener med teamleder-potentiale søges

Den Gamle By er et museum for alle sanser. Vores gæster kan se, prøve, dufte og selvfølgelig også smage. I de kommende år satser vi endnu mere på udviklingen af vores restauranter og i den forbindelse opslår vi nu en fast stilling som tjener i Den Gamle By.

Stillingen er primært tilknyttet Traktørstedet som er en del af Den Gamle Bys Mad og Drikke team på 17 fuldtidsansatte og en større gruppe timelønnede. Som tjener arbejder du tæt sammen med Traktørstedets køkkenansvarlige. Vi samarbejder dagligt på tværs af vores restauranter og madboder, som er fordelt rundt i hele ’byen’. Vi tilstræber, at attituden på alle vores restauranter er inviterende, betjeningen kvik og maden af en kvalitet, så gæsterne er glade og føler, de har fået ’value for money’. Kvalitet, enkelhed, omhu, hjemmelavet, med historie – er allesammen nøgleord for Den Gamle Bys restauranter.

Jobbet og dine kompetencer

Du er allerede en erfaren tjener eller en person med rette kompetencer inden for servering og med passion for den gode service. Du forstår vigtigheden af, at gæsten er i fokus og skal have en positiv oplevelse med hjem. Du udvikler og fastholder gode værdier, hvor gæsterne har en god helhedsoplevelse af at være på museum. Du synes, det er spændende at formidle historien bag kokkens tilberedte retter – kokken lægger et stort arbejde i at få smag, udseende og konsistens til at opnå lige præcis dét udtryk, vi søger til en bestemt ret. Traktørstedet serverer klassiske retter med et twist af nutidens smagsnuancer. Som fastansat tjener er du ansvarlig for oplæring og daglig ledelse af Traktørstedets timelønnede serveringspersonale – i samarbejde med vores restaurationschef. Du har en høj faglig stolthed og er økonomisk bevidst. Endvidere har du empati for dine omgivelser og kolleger og sætter pris på at omgås i en ’god tone’ – også når der er travlt.

Arbejdstid

Vi tilbyder en stilling på 37 timer med mulighed for at sætte dit eget præg på museets Traktørsted. Arbejdstiderne er primært fordelt på dagvagter mandag-søndag efter nærmere aftale. Aftenvagter og overarbejde kan forekomme i museets travle perioder. Overarbejde afspadseres efter aftale i mindre travle perioder. Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Derudover virksomhedsbetalt pension.

Arbejdssted

Den Gamle By, Viborgvej 2, 8000 Aarhus C.

Ansøgning

Stillingen refererer til restaurationschef Lis la Cour Fisker. Ansøgning og CV samt eventuelle spørgsmål rettes til Lis la Cour Fisker på tlf.: 4185 0871 eller mail: llc@dengamleby.dk. Der indkaldes løbende til samtaler.

Den Gamle By er et nationalt museum og også lokalmuseum for Aarhus. Museet besøges årligt af omkring en halv million gæster, heraf mange fra udlandet. Den Gamle By modtager tilskud fra stat og kommune og tjener selv mere end halvdelen af sine driftsmidler. Inklusive projekter er den årlige omsætning omkring 140 mio. kr. Museet har ca. 200 årsværk, som består af mange forskellige faggrupper.