opener

Den Gamle By søger timelønnet serveringsansvarlig til restaurant

Den Gamle By er et museum for alle sanser. Man kan se, man kan prøve, man kan lugte, og man kan selvfølgelig også smage. Vores restaurant Gæstgivergården tilbyder historisk inspireret mad tilberedt med et moderne twist.

Vores restaurationsafdeling, Mad og Drikke, søger en timelønnet medarbejder, der skal assistere vores restaurantleder. Dine arbejdsopgaver indebærer betjening af gæster, kasseoptælling, systematisering af lager og arbejdsgange, oplæring af nye medarbejdere samt andet forefaldende arbejde. Har du lyst til at være en del af historien og et engageret team, så er du måske vores nye serveringsansvarlige?

Vores forventninger til dig

  • Du er allround serviceminded. Med allround mener vi, at du med et smil servicerer gæstens mad- og drikkebehov, ligesom du nyder at fungere som en slags museumsvært – du påtager dig gerne værtsrollen og er interesseret i mad og historien bag.
  • Du arbejder tæt sammen med et dygtigt team af serveringsmedarbejdere – både løst og mere fast tilknyttede. Som ansvarlig er du dén, der kender alle opgaver og rutiner i restaurantens serveringsdel og du guider dine kolleger til at give vores gæster den bedst mulige oplevelse. Sammen har I til enhver tid gæsten i fokus.
  • Du arbejder endvidere tæt sammen med restaurantens kokke og frivillige medarbejdere.
  • Du har en inviterende attitude og en kvik betjening. 
  • Du er et ordensmenneske, der sætter en ære i at sørge for, at der er rent og pænt i restaurantområdet.
  • Du trives med et højt tempo og mange uforudsete situationer og får energi af at tale med mange forskellige gæster i løbet af dagen.
  • Du har en god fysik, så du kan stå op og bevæge dig det meste af dagen samt løfte bakker med vægt på.

Arbejdstid og vilkår

Timetallet ligger de fleste uger på 30-37 timer om ugen inden for tidsrummet 9-19. Arbejdstimerne varierer fra uge til uge efter aftale med restaurantlederen. Det er et krav, at du kan arbejde i weekender (ca. to weekender om måneden) og i Den Gamle Bys højsæsoner, der ud over skolernes ferier også tæller vores julesæson, der varer fra midt i november til slutningen af december. Bemærk, at Den Gamle By har åbent alle dage året rundt, og du derfor kan få tildelt vagter på dage som juleaftensdag og nytårsaften.

Museets hovedsæsoner er 1. juli-31. august og 15. november-31. december. I disse perioder forventes du at kunne arbejde meget. Der er færre vagter i lavsæsonen, der varer fra 1. januar – 31. marts. Arbejdstiden ligger primært i dagstimerne. I perioder vil du blive bedt om at hjælpe med ved selskaber og arrangementer, der afvikles sideløbende med vores á la carte restaurant. Tiltrædelse er snarest muligt efter nærmere aftale.

Vi følger statens overenskomst. Der er mulighed for, at stillingen for den rette kandidat kan blive en månedslønnet stilling med udvidet ansvarsområde.

Ansøgning

Du bedes sende en kortfattet, motiveret ansøgning med dit CV samlet i ét pdf-dokument til: job@dengamleby.dk. Send din ansøgning snarest muligt og senest den 1. november 2020, mærket ”Serveringsansvarlig” i emnefeltet. Vi holder løbende samtaler. Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du skrive til ovenstående e-mailadresse, hvorefter vi kontakter dig.

Den Gamle By er et nationalt kulturhistorisk museum og også lokalmuseum for Aarhus. Den Gamle By havde i 2019 over en halv million gæster, heraf mange fra udlandet. Den Gamle By modtager tilskud fra stat og kommune og tjener selv hovedparten af sine driftsmidler. Inklusiv projekter er den årlige omsætning omkring 140 mio. kr. Museet har ca. 225 årsværk, som består af mange forskellige faggrupper. Læs mere her: www.dengamleby.dk