opener

Den Gamle By søger timelønnede medarbejdere til Restaurant Gæstgivergården

Den Gamle By er en spændende og pulserende arbejdsplads i smukke rammer centralt placeret i Aarhus. To dage er sjældent ens og vi arbejder alle dedikeret på at give vores gæster en indholdsrig og mindeværdig oplevelse.

Vores restaurationsafdeling, Mad og Drikke, søger til vores restaurant Gæstgivergården ihærdige og ansvarsbevidste timelønnede medarbejdere til servering, både unge som ældre.

Restaurant Gæstgivergården danner, udover den daglige servering i restauranten, ramme for mange forskellige typer selskaber, der afholdes i flere forskellige lokaler med hver sit udtryk fordelt rundt i Den Gamle By. Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere i Mad og Drikke er engagerede og er med til at præsentere de forskellige lokalers særpræg for vores gæster.

Vores forventninger til dig

Du er allround serviceminded. Med allround mener vi, at du med et smil servicerer gæstens mad og drikke behov, ligesom du nyder at fungere som en slags museumsvært – du påtager dig gerne værtsrollen og har lyst til at tale med gæsterne om museet - eksempelvis det lokale I befinder jer i.

  • Du har lyst til at tilegne dig viden om museet, så du kan henvise gæsterne til forskellige udstillinger og områder.
  • Du trives med at tage ansvar når du er på arbejde og har det godt med både at arbejde alene og i et team. Til hver vagt er der en ansvarlig leder til rådighed.
  • Du bliver en del af et stort team, som arbejder fra forskellige madsteder og -boder på museets område. Derfor er det vigtigt, at du er klar til at skifte funktion i løbet af dagen afhængigt af, hvor det aktuelle behov er.
  • Du har sans for god hygiejne, orden, oprydning og rengøring. Derudover må du gerne være interesseret mad og har en stolthed omkring, at maden er tilberedt ordentligt og tager sig rigtigt ud.
  • Du kan lide at være opsøgende og tale med museets gæster.
  • Du kan arbejde 20-40 timer eller mere om ugen inden for tidsrummet 09.00-00.00.
  • Du kan arbejde i weekenderne i november og december, og du kan tage mindst to af vagterne omkring jul og nytårets helligdage (24., 25., 26. og 31. december og 1. januar).
  • Du har en god fysik, så du kan stå op det meste af dagen, ligesom du kan hjælpe med at løfte varer frem og tilbage.
  • Du må meget gerne have erfaring med selskabsservering fra restauranter eller arrangementer.

 Ansøgning og vilkår

Du bedes sende en kortfattet, motiveret ansøgning med dit CV samlet i ét pdf-dokument til restaurantleder Rasmus Ejstrup Hedegaard på rhd@dengamleby.dk. Send din ansøgning snarest muligt og senest den 1. oktober 2022, mærket ”Servering” i emnefeltet. Vi holder løbende samtaler. Oplæring og opstart vil finde sted i oktober.


Den Gamle By er et nationalt museum og også lokalmuseum for Aarhus. Museet besøges årligt af omkring en halv million gæster, heraf mange fra udlandet. Den Gamle By modtager tilskud fra stat og kommune og tjener selv mere end halvdelen af sine driftsmidler. Inklusive projekter er den årlige omsætning omkring 150 mio. kr. Museet har ca. 200 årsværk, som består af mange forskellige faggrupper. Læs mere her: www.dengamleby.dk.