opener

Timelønnede juleassistancer og aktører

Er du imødekommende, serviceminded, og forstår du samtidig at se andres grænser? Er du en udadvendt og engageret historisk formidler? Så kan du være Den Gamle Bys nye timelønnede medarbejder i museets butiksteam og/eller aktørteam. Vi mangler i juleperioden et mindre antal timelønnede til at formidle/sælge fra boder og butikker, tillige med aktører til at indgå i den historiske formidling i Den Gamle Bys gader og huse.

Vi forestiller os, at du er studerende på 1. eller 2. år eller efterlønner/pensionist.

Vi forventer, at du

• forstår at gøre historien levende for vores gæster
• har lyst til at agere i rolle og historisk dragt – ikke nødvendigvis for juleassistancerne
• har lyst til at arbejde i historisk butik
• kan indgå i et positivt samspil med museets gæster og medarbejdere
• har et godt humør og opleves som smilende, lydhør og imødekommende
• taler og forstår dansk, og kan samtale på mindst ét fremmedsprog - primært engelsk
• er meget fysisk robust

Timetallet vil variere fra uge til uge. Du ansættes i første omgang til at arbejde i juleperioden, men kan på sigt også få arbejde i andre perioder.

Bemærk, at Den Gamle By er åben alle dage året rundt, og du derfor kan blive bedt om at arbejde dage som juleaftensdag og nytårsaften.

Museets hovedsæsoner er 1. juli – 31. august og 15. november – 31. december. I disse perioder forventes du at kunne arbejde meget. Der er meget få vagter i lavsæsonen 1. januar – 31. marts.

Send en kort ansøgning med billede og en beskrivelse af dig selv, din baggrund og tidligere joberfaring til job@dengamleby.dk, mærket ”juleassistance Levende Historie” i emnefeltet senest onsdag 18. september 2019 kl. 12.

Vi tager løbende ansøgere ind til samtale. Oplæring og dragtprøvninger vil finde sted 7. – 20. oktober, og egentlig opstart vil ske 22. november 2019.

Den Gamle By er et nationalt museum og også lokalmuseum for Aarhus. Museet besøges årligt af omkring en halv million gæster, heraf mange fra udlandet. Den Gamle By modtager tilskud fra stat og kommune og tjener selv mere end halvdelen af sine driftsmidler. Inklusive projekter er den årlige omsætning ca. 150 mio. kr. Museet har ca. 200 årsværk, som består af mange forskellige faggrupper. Mange er fastsatte og mange er sæsonansatte, ligesom mange også er i støttede jobs og frivillige. Museet er åbent alle dage året rundt.