opener

Den Gamle By søger en energisk og struktureret skræddersalsleder

Skyline af Den Gamle By

Den Gamle By er en spændende og pulserende arbejdsplads i smukke rammer, centralt placeret i Aarhus. Museet besøges årligt af over 500.000 gæster og vi arbejder alle dedikeret på, at give vores gæster en unik og indholdsrig museumsoplevelse.

Vi søger en energisk og struktureret medarbejder, til at varetage ledelsen af vores skræddersal. Du kommer til at have ansvaret for skræddersalens dygtige team, som pt. består af fire fastansatte medarbejdere, suppleret med projektansættelser efter behov.

Skræddersalen er ansvarlig for at udvikle, fremstille og vedligeholde dragter, der bl.a. benyttes af museets aktør-, undervisnings- og butiksteams. Derudover arbejder teamet tæt sammen med andre af museets afdelinger, der benytter sig af dragter, tekstiler og profiltøj i deres arbejde.

Dit arbejde kommer primært til at bestå i at have det samlede overblik over opgaver og behov, som skal forudses og afhjælpes. Da skræddersalen arbejder ud fra konkrete historiske forlæg, udarbejdet af vores museumsinspektører, er det vigtigt, at du er detaljeorienteret og kvalitetsbevidst.

Erfaring med produktionsplanlægning, budgetlægning og økonomistyring er en fordel, men ikke et krav.

Du skal påregne, at der vil være tidspunkter på året med spidsbelastninger. Der kan derfor i kortere perioder forekomme merarbejde på skæve tidspunkter.

Vi forventer, at du:

  • Har erfaring med konstruktion og skrædderi
  • Har ledererfaring – eller besidder lederpotentiale
  • Har gode samarbejds- og kommunikationsevner
  • Arbejder struktureret og har et godt overblik – også i travle perioder, så ressourcer prioriteres og styres
  • Går forrest ved løsningen af store og små opgaver
  • Er ansvars- og kvalitetsbevidst

Vi tilbyder:

  • En unik arbejdsplads på et museum i stærk vækst, hvilket inden for få år vil indebære en del nye tiltag, som vil påvirke skræddersalens videre udvikling positivt
  • Et dynamisk miljø, hvor du i samarbejde med andre af museets afdelinger, vil få indflydelse på løsninger af specifikke opgaver
  • Medindflydelse på skræddersalens videre udvikling

Spørgsmål?

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til programkoordinator Lone Rønn Engelbredt på telefon 4185 0881 på hverdage mellem kl. 9-11.00, eller på e-mail lrt@dengamleby.dk inden den 24. januar 2019 (pga. ferieafholdelse).

Ansøgning og vilkår

Stillingen som skræddersalsleder er normeret til 37 timer om ugen. Tiltrædelse den 1. april 2019, om muligt gerne før.

Ansøgning og CV skal være Den Gamle By i hænde senest mandag den 4. februar kl. 12.00. Ansøgningen skal sendes i ét samlet pdf-dokument til job@dengamleby.dk mærket ”Skræddersalsleder” i emnefeltet.

Vi holder ansættelsessamtaler i uge 8.

Den Gamle By er et nationalt museum og også lokalmuseum for Aarhus. Museet besøges årligt af omkring en halv million gæster, heraf mange fra udlandet. Den Gamle By modtager tilskud fra stat og kommune og tjener selv mere end halvdelen af sine driftsmidler. Inklusive projekter er den årlige omsætning omkring 150 mio. kr. Museet har ca. 200 årsværk, som består af mange forskellige faggrupper. Læs mere her.