opener

Job i Den Gamle By


I Den Gamle By tror vi på, at historien betyder noget for os mennesker. Vi bestræber os på at have publikumsorienterede udstillinger, der udviser kvalitet, ægthed og troværdighed. Det skal samtidig være morsomt at gå på museum.

Til det har vi brug for medarbejdere, der med fantasi og imødekommenhed kan udvikle gæsternes oplevelse, og samtidig hjælpe Den Gamle By med at nå ud til så mange mennesker som muligt. Vi tror på, at et velinformeret, samarbejdende og engageret personale er den bedste forudsætning for at give gæsterne en god oplevelse.

Den Gamle By, havnen, sommer

Den Gamle By tilbyder et godt arbejdsmiljø, der er karakteriseret af fællesskab, mangfoldighed og kreativitet. Medarbejdergruppen består af fast-, projekt- og sæsonansatte. I alt er cirka 600 personer ansat i løbet af året i Den Gamle By. Det er sjovt og udfordrende at arbejde i Den Gamle By, og vi forventer af en kommende kollega, at du bidrager til at gøre Den Gamle By til et endnu bedre museum og en endnu bedre arbejdsplads. 


Uopfordrede ansøgninger

Vi modtager gerne målrettede, uopfordrede ansøgninger fra kvalificerede og engagerede ansøgere, uanset om du søger en fast stilling, studiejob, praktikplads, fleksjob eller lignende. Alle ansøgninger skal sendes til vores jobmail: job@dengamleby.dk. Vi gør opmærksom på, at vi kun tager ansøgninger sendt til denne mailadresse i betragtning. Vi kontakter dig, hvis vi finder dine interesser og kompetencer relevante i forbindelse med et aktuelt job.

Vi ansætter primært timelønnet assistance i marts/april forud for sommersæsonen og i september/oktober forud for juleperioden. Her tilbyder vi job inden for butik, billetsalg, servering, levendegørelse og rengøring. Hvis du søger job inden for disse områder, så anbefaler vi, at du søger i de nævnte måneder. 

Vi gør opmærksom på, at de fleste jobmuligheder i Den Gamle By ligger inden for museets åbningstider.

Vi modtager mange uopfordrede ansøgninger hver uge, så for at vi kan behandle din ansøgning bedst muligt, beder vi dig præcisere, hvilket område du søger inden for. 

Frivillige medarbejdere

Hvis du har lyst til at være frivillig i Den Gamle By, kan du læse mere om mulighederne samt hvordan du søger her.