opener

Rengøringshjælp til julesæsonen 2019 i Den Gamle By

I Den Gamle By har vi særligt travlt i julesæsonen, hvor vores mange gæster betyder større behov for rengøring. Vi søger derfor en timelønnet rengøringsmedarbejder til at assistere vores faste rengøringspersonale i julesæsonen.

Vi tilbyder dig:

Et godt arbejdsmiljø, der er karakteriseret af fællesskab, mangfoldighed og kreativitet. Vores store medarbejdergruppe består af både fast-, projekt- og timeansatte. I alt er cirka 600 personer ansat i løbet af året i Den Gamle By. Det er sjovt og udfordrende at arbejde i Den Gamle By, og vi forventer af en kommende kollega, at du bidrager til at gøre Den Gamle By til et endnu bedre museum og en endnu bedre arbejdsplads. I Den Gamle By tror vi på, at historien betyder noget for os mennesker. Vi bestræber os på at have publikumsorienterede udstillinger, der udviser kvalitet, ægthed og troværdighed.

 Vi forventer, at du:

  • Kan lide at gøre rent og sætter en ære i, at museet altid fremstår rent og indbydende for vores gæster.
  • Er grundig og omhyggelig, men stadig effektiv med et højt drive.
  • Har mod på at tage et stort medansvar for den daglige prioritering af rengøringsopgaverne.
  • Er fysisk robust, da rengøringsarbejdet i Den Gamle By er fysisk hårdt med mange trapper og brosten.

Du vil få udleveret en vagtplan for året ud, hvorpå der særligt vil være mange vagter fra julesæsonens start i midten af november. Vagterne ligger typisk fra 12.00-17.00, primært fredag/lørdag/søndag. Timetallet kan variere fra uge til uge. Du ansættes i første omgang til at arbejde i juleperioden, men kan på sigt få mulighed for at blive tilknyttet jule- og sommersæsonerne.

Bemærk, at Den Gamle By er åben alle dage året rundt, og du derfor kan blive bedt om at arbejde dage som juleaftensdag og nytårsdag.

Send en kort ansøgning og CV i en samlet PDF til job@dengamleby.dk, mærket ”timelønnet rengøringsassistent” snarest muligt.

Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Oplæring og opstart vil begynde 1. november 2019.

 Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Den Gamle By er et nationalt museum og også lokalmuseum for Aarhus. Museet besøges årligt af omkring en halv million gæster, heraf mange fra udlandet. Den Gamle By modtager tilskud fra stat og kommune og tjener selv mere end halvdelen af sine driftsmidler. Inklusive projekter er den årlige omsætning omkring 150 mio. kr. Museet har ca. 200 årsværk, som består af mange forskellige faggrupper. Læs mere her: https://www.dengamleby.dk/