opener

Opvasker søges til Den Gamle By

Den Gamle By er en inspirerende og pulserende arbejdsplads i smukke rammer, centralt placeret i Aarhus. Museet besøges årligt af over 500.000 gæster, og vi arbejder alle dedikeret på at give gæsterne en mindeværdig og indholdsrig museumsoplevelse.

Alle spisesteder i Den Gamle By drives af vores egen afdeling, Mad & Drikke. Afdelingen består af 15 engagerede medarbejdere, der tilsammen varetager aktiviteterne i køkken, bageri, servering og selskaber. Derudover er der tilknyttet et stort antal sæsonansatte medarbejdere til afdelingen, mange med flere års erfaring på museet. Vi søger nu en opvasker, der kan arbejde 30-37 timer per uge året rundt med skiftende vagter.

Jobbet

Dine primære arbejdsopgaver er:
•    Opvask af service fra gæster og ansatte
•    Opvask af køkkengrej
•    Rengøring af området i og omkring opvaskerummet i henhold til krav fra fødevarestyrelsen
•    Klargøring og rengøring af boder til sæsonerne
•    Andet forefaldende køkkenarbejde

Endvidere vil du deltage i udarbejdelse af rengøringslister i samarbejde med køkkenleder og serveringsansvarlig og stå for opfølgning af samme. Du indgår i et samarbejde med de faste kokke og skiftende køkkenmedhjælpere.

Din baggrund

Vi forventer, at du:
•    Har en positiv tilgang til både kolleger og udfordringer
•    Er kvalitets- og ansvarsbevidst
•    Kan lide at arbejde selvstændigt
•    Formår at planlægge og følger op på opgaverne
•    Trives med at arbejde i et travlt miljø
•    Kan tale noget dansk, men flydende dansk er ikke en forudsætning for jobbet

Spørgsmål

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til restaurantleder Rasmus Ejstrup Hedegaard på e-mail rhd@dengamleby.dk.

Ansøgning og vilkår

Stillingen er normeret til 30-37 timer per uge og timeaflønnes. Arbejdstiden er skiftende og afhænger af sæsonen. Den Gamle By har åbent alle årets 365 dage med sommer og jul som vores højsæsoner. Du skal kunne arbejde to weekender pr. måned. Arbejdstiden er primært placeret inden for museets åbningstid. Du får en arbejdsplan for løbende fire uger.
 
Du bedes sende en kortfattet, motiveret ansøgning med dit CV samlet i ét pdf-dokument til: rhd@dengamleby.dk. Du bedes skrive ”Opvasker” i emnefeltet. Send din ansøgning snarest muligt. Vi holder løbende samtaler og ønsker tiltrædelse snarest muligt.
 

Den Gamle By er et nationalt museum og også lokalmuseum for Aarhus. Museet besøges årligt af omkring en halv million gæster, heraf mange fra udlandet. Den Gamle By modtager tilskud fra stat og kommune og tjener selv mere end halvdelen af sine driftsmidler. Inklusive projekter er den årlige omsætning omkring 150 mio. kr. Museet har ca. 225 årsværk, som består af mange forskellige faggrupper. Læs mere her: www.dengamleby.dk