opener

Koordinator til Den Gamle By

Den Gamle By søger en proaktiv og driftssikker serviceøkonom eller lignende til en nyoprettet stilling som koordinator. Din primære rolle er at bidrage til at udvikle museets kommercielle virke og kombinere oplevelser, unikke faciliteter og historisk mad & drikke til gruppearrangementer. Stillingen er forankret i Den Gamle Bys nyudpegede salgsteam, og du vil arbejde sammen med teamets øvrige tre deltagere. Afdelingen refererer til museumsdirektøren.

Hvis du holder af at være tovholderen, der følger tingene til dørs, er serviceminded og har intention om at gøre en positiv forskel og yde et godt værtskab over for museets gæster og dine kollegaer, så er der interessante muligheder i Den Gamle By for dig.

Den Gamle By er en spændende og pulserende arbejdsplads centralt placeret i Aarhus. Vi arbejder dedikeret på at give vores gæster en mindeværdig og indholdsrig museumsoplevelse. Museet åbner i oktober flere nye spise- og mødefaciliteter, og salgsteamet skal sikre synlighed omkring de enestående rammer, museet har at byde på i forbindelse med møder, firmaarrangementer og private selskaber. Vi søger derfor en kompetent og struktureret serviceøkonom, der med omhu kan bidrage til forretningsudviklingen og dermed de mange gode historier, som Den Gamle By rummer.

Da der er tale om et helt nyt område for Den Gamle By vil stillingen kunne udvikle sig over tid. Vigtige opgaver vil være at:

 • sikre den administrative base i afdelingen og eksekvere og drive de planlagte aktiviteter
 • igangsætte/identificere relevante analyseområder og evt samarbejde med eksterne samarbejdspartnere herom
 • opsætte arrangementer, evalueringsskemaer mm i vores online system
 • udarbejde salgsmaterialer i samarbejde med kommunikationsafdelingen
 • servicere kunder bla via telefonen eller fremvisning af lokaler i samarbejde med bookingafdelingen


Vi forventer, at vores nye koordinator:

 • formår at kunne sætte sig i gæstens sted og kunne optimere de løsninger museet tilbyder
 • har relevant erfaring inden for kundeservice og administration samt stærke analytiske evner
 • har en nyere, velgennemført uddannelse som serviceøkonom eller lignende
 • kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket - og detaljegraden - ved mange samtidige opgaver
 • er kompetent inden for IT, hvilket gør dig i stand til at arbejde effektivt med administrative opgaver og processer
 • formår at skabe et godt samarbejde på tværs af organisationen
 • kan skrive fejlfrit dansk og gerne engelsk

Jobbet kræver fleksibilitet og af og til en ekstra indsats. Til gengæld tilbyder vi en inspirerende arbejdsplads – måske Danmarks smukkeste.

Der er tale om en 3-årig projektansættelse på fuld tid – ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Målet er, at du gennem indsatsen, med både kommercielle og analytiske kræfter samt promovering af alt det Den Gamle By kan tilbyde, tjener din egen løn og dermed kan fastansættes efter de første tre års projektansættelse.

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, kan du sende en mail med dit navn og telefonnummer, mærket ”Koordinator” til mail@dengamleby.dk, hvorefter vi kontakter dig. 

Ansøgningsfrist torsdag 29. oktober 2020. Vi kalder løbende til samtale og ansætter, når vi finder det rette match.

Ansættelse sker med virkning fra 1. januar 2021.

Ansøgning og CV skal sendes i ét samlet pdf-dokument til job@dengamleby.dk, mærket ”Koordinator”.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Den Gamle By er et nationalt kulturhistorisk museum og også lokalmuseum for Aarhus. Museet er hårdt ramt af den aktuelle corona-krise, men skal med det nye salgsteam sikre, at museet kommer til at hvile på flere søjler end i dag. Den Gamle By havde i 2019 over en halv million gæster, heraf mange fra udlandet. Den Gamle By modtager tilskud fra stat og kommune og tjener selv hovedparten af sine driftsmidler. Inklusiv projekter er den årlige omsætning omkring 140 mio. kr. Museet har ca. 225 årsværk, som består af mange forskellige faggrupper.