opener

Den Gamle By søger kokkeelev til Gæstgivergården

Den Gamle By er et museum for alle sanser. Man kan se, man kan lugte, og man kan selvfølgelig også smage historien. Blandt andet kan man i Restaurant Gæstgivergården nyde traditionel dansk mad i hyggelige omgivelser.

Vores moderne restaurant består af et hold af erfarne kokke og elever, samt en gruppe dygtige, timelønnede assistenter. I køkkenet er der stor interesse og nysgerrighed for mad, samt gensidig respekt. Gennem kreativ sparring og inspiration fra vores madhistorikere, udvikler vi vores egne fortolkninger af eksempelvis smørrebrød, danske klassikere og mad til selskaber. Vi har desuden et stort fokus på bæredygtighed og den grønne del af køkkenet, og vi bruger flittigt vore urte- og køkkenhaver i sæsonen.

Så har du lyst til at være en del af historien og et engageret team? Så er du måske vores nye kokkeelev.

Vi forventer, at du:

  •  Har gennemført grundforløb eller skal i mesterlære
  •  Har ambitioner inden for gastronomi og vil deltage i udviklingen af Den Gamle Bys madprofil
  •  Har en passion for at lave mad, samt værdsætter gode råvarer
  •  Er mødestabil, læringsvillig og pligtopfyldende
  •  Er dynamisk, nysgerrig og en holdspiller

Praktisk:

Elevpladsen tilbydes fra start august måned 2022.

Har du spørgsmål til elevpladsen er du velkommen til at ringe til køkkenleder Martin Tranekær på tlf. 41850856. Send din ansøgning med billede og CV til: mtr@dengamleby.dk

Den Gamle By er et nationalt museum og også lokalmuseum for Aarhus. Museet besøges årligt af omkring en halv million gæster, heraf mange fra udlandet. Den Gamle By modtager tilskud fra stat og kommune og tjener selv mere end halvdelen af sine driftsmidler. Inklusive projekter er den årlige omsætning omkring 150 mio. kr. Museet har ca. 200 årsværk, som består af mange forskellige faggrupper. Læs mere her: www.dengamleby.dk.