opener

Fastansat rengøringsassistent til Den Gamle By

I Den Gamle By har vi en højt værdsat rengøringsafdeling, der er ansvarlig for at museet fremstår præsentabelt for vores gæster og kollegaer. Inden længe lader en af afdelingens erfarne herrer sig pensionere. Derfor søger vi nu en ny kollega, som har lyst og mod på at løfte opgaven. Lysten til opgaven er vigtigere end mangeårig erfaring. Vores rengøringsafdeling består af en dynamisk gruppe kolleger med mange forskellige baggrunde fra erhvervslivet. Vi har alle tilfælles, at vi brænder for at skabe en god museumsoplevelse for Den Gamle Bys gæster

Dine primære arbejdsopgaver er

 • Daglig rengøring af publikumsområder
 • Daglig rengøring af kontorer og personalefaciliteter
 • Ekstraordinære hovedrengøringer.

En typisk arbejdsdag

 Vi starter dagen samlet med fordeling af dagens opgaver. Herfra spreder vi os ud i alle kroge af Den Gamle By for at gøre udstillinger og toiletter præsentable inden åbning. Kl. 10.00 holder vi pause med hyggelige snakke henover bordet. Efter kl. 10.00 gør vi rent på kontorer og i andre personalefaciliteter. De dage, du har den lange eftermiddagsvagt, løfter du resten af dagen et vigtigt ansvar for, at vores gæstetoiletter og gæstearealer lever op til Den Gamle Bys høje standard for en god museumsoplevelse.

Vi forventer, at du

 • Har flair for rengøring – vi sørger for en god oplæring med udgangspunkt i din erfaring
 • Har en god fysik og er frisk fra morgenstunden
 • Har blik for vigtigheden af et rent og præsentabelt arbejdsresultat
 • Trives med en arbejdsuge, hvor opgaverne og arbejdstiderne er varierende
 • Kan arbejde selvstændigt med en høj ansvarsfølelse
 • Har lyst til at indgå i et samarbejde med afdelingens kolleger og øvrige kolleger fra museets mange faggrupper.

Vi tilbyder

 • En højt værdsat rengøringsafdeling i en velfungerende organisation
 • En anderledes type arbejdsplads med rigtig gode kolleger
 • Rengøringsopgaver ud over det sædvanlige
 • En arbejdsdag hvor du har medindflydelse på prioritering af dagens opgaver
 • Et arbejdsliv i enestående omgivelser.

Arbejdstid

Stillingen er normeret til 32 timer om ugen. Timerne er primært fordelt fra mandag til fredag i tidsrummet 6.30-17:00. Du vil indgå i rengøringsafdelingens rullende vagtplan for weekendvagter, hvor du har en vagt cirka hver 3.-4. uge. Vi har travlt i sommer- og julesæsonen, hvor der ofte oparbejdes ekstra timer, som afspadseres i mindre travle perioder.

En arbejdsuge kan se således ud
Mandag:06.30 – 17.30
Tirsdag:Fri
Onsdag:06.30 – 10.00
Torsdag:Fri
Fredag:06.30 – 17.00
Lørdag:06.30 – 10.00
Søndag:06.30 – 10.00

Du er velkommen til at byde ind med et eventuelt ønske til din arbejdstid, da vi ønsker at skabe et langvarigt og godt samarbejde med den helt rette kandidat.

Løn- og ansættelsesvilkår følger Statens overenskomst.

Ansættelse
Snarest muligt.

Ansøgning
Ansøgning og CV sendes i ét samlet pdf-dokument til: job@dengamleby.dk. Skriv venligst ”Rengøringsassistent” i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtaler og stillingsopslaget bliver taget ned, når den rette kandidat er fundet.

Stillingen refererer til rengøringsleder Lotte Bonde. Da Lotte Bonde pt. er på barselsorlov, kan eventuelle spørgsmål stilles til Teknik og Servicechef Rasmus Kjellerup Lassen på mail: rkl@dengamleby.dk eller tlf.: 4185 0816.

Den Gamle By er et nationalt museum og også lokalmuseum for Aarhus. Museet besøges årligt af omkring en halv million gæster, heraf mange fra udlandet. Den Gamle By modtager tilskud fra stat og kommune og tjener selv mere end halvdelen af sine driftsmidler. Inklusive projekter er den årlige omsætning ca. 150 mio. kr. Museet har ca. 225 årsværk, som består af mange forskellige faggrupper. Mange er fastsatte og mange er sæsonansatte, ligesom mange også er i støttede jobs og frivillige.