opener

Den Gamle By søger faglært bager

Skyline over Den Gamle By

Den Gamle By er et museum for alle sanser. Man kan se, man kan prøve, man kan lugte, og man kan selvfølgelig også smage. Blandt andet kan man købe og smage kager, brød og andet bagværk hos vores historiske bager i 1864-kvarteret og i Konditoriet i 1974-kvarteret. Har du lyst til at være en del af historien og et engageret team, så er du måske vores nye bager?

Vores bageri består i dag af to faglærte og erfarne medarbejdere; en bager og en konditor. Derudover tæller bageriet en gruppe dygtige, timelønnede assistenter.

De primære arbejdsopgaver for vores nye bager er:

• Traditionelt bagværk
• Ansvar for drift af sortimentet når der kun er én faglært bager på arbejde.

Det overordnede succeskriterie for bageriet er at levere kvalitetsbagværk i de rette mængder til museets udsalgssteder og restauranter.

Vi forventer, at du

• Sætter en ære i at producere kvalitetsbrød og -kager
• Kan arbejde selvstændigt og tager ansvar for bageriet 
• Har lyst til at indgå i et samarbejde med afdelingens kolleger og øvrige kolleger fra museets     mange faggrupper
• Er engageret og ser udvikling og muligheder i de udfordringer arbejdsdagen byder på
• Har dokumenteret – gerne mangeårig – erfaring som faglært bager

Arbejdstid

Vi søger en kollega til 37 per uge.
Jobbet kan enten varetages af én fuldtidsmedarbejder eller deles mellem 2-3 medarbejdere med
10-15 timer per uge.
For en fuldtidsansat vil arbejdet fordele sig på hverdage i tidsrummet kl. 9.00-15.30 og ca. hver tredje weekend i tidsrummet kl. 6.00-12.00.
For deltidsmedarbejdere vil timerne fordeles på 2-3 ugentlige arbejdsdage med en overvægt i weekenderne (i gennemsnit hver tredje weekend).
Museets højsæsoner er sommer- og juleperioden, hvor du skal være forberedt på flere timer, som efterfølgende afspadseres i stille perioder.
Ansættelsesvilkår følger statens overenskomst. Løn efter kvalifikationer.

Arbejdssted

Den Gamle By, Viborgvej 2, 8000 Aarhus C

Ansættelse

1. juni 2019

Ansøgning

Stillingen refererer til restaurationschef Lis la Cour Fisker. Ansøgning og CV samt spørgsmål rettes til Lis la Cour Fisker på tlf.: 4185 0871 eller mail: llc@dengamleby.dk. Der indkaldes løbende til samtaler. Skriv venligst tydeligt, hvor mange timer per uge du søger.

Den Gamle By er et nationalt museum og også lokalmuseum for Aarhus. Museet besøges årligt af omkring en halv million gæster, heraf mange fra udlandet. Den Gamle By modtager tilskud fra stat og kommune og tjener selv mere end halvdelen af sine driftsmidler. Inklusive projekter er den årlige omsætning ca. 140 mio. kr. Museet har ca. 200 årsværk, som består af mange forskellige faggrupper. Mange er fastsatte og mange er sæsonansatte, ligesom mange også er i støttede jobs og frivillige.