opener

Den Gamle By søger erfaren restaurantleder

Den Gamle By er et museum for alle sanser. Vores gæster kan se, prøve, dufte og selvfølgelig også smage historien. Den Gamle Bys spisesteder er en vigtig del af den samlede oplevelse, hvor både høj kvalitet og god gæsteservice er i fokus. Vi søger nu en erfaren restaurantleder, som kan være med til at fastholde og videreudvikle den gode service på alle museets spisesteder. 

Du bliver en del af Den Gamle Bys Mad og Drikke-afdeling, som består af Restaurant Gæstgivergården, konditoriet Café Bonnichs, pølsevognen og en række spiseboder i højsæsonerne sommer og jul. I Mad og Drikke arbejder 18 fastansatte medarbejdere og en større gruppe timelønnede medarbejdere. Du refererer til Den Gamle Bys restaurationschef og bliver en del af et mindre lederteam, der tilsammen er ansvarlig for servering, køkken og selskaber. Vi samarbejder dagligt på tværs af både afdelingen og museets øvrige afdelinger.

Vi tilstræber, at attituden på alle vores spisesteder er inviterende, betjeningen kvik og maden af en kvalitet, så gæsterne er glade og føler, de har fået ’value for money’. Kvalitet, enkelhed, omhu, hjemmelavet, med historie – er allesammen nøgleord for Den Gamle Bys spisesteder.

Jobbet
Som restaurantleder bliver du ansvarlig for serveringsteamet i Restaurant Gæstgivergården og for servering og drift af Café Bonnichs, pølsevognen og spiseboder. Du har få fastansatte og en stor gruppe timelønnede medarbejdere i dit team.
Dine kerneopgaver bliver daglig ledelse, rekruttering af timelønnet personale (i sær op til sommer- og julesæsonen), vagtplanlægning, oplæring af nyansatte og klargøring af boder. Du er overordnet ansvarlig for hhv. Restaurant Gæstgivergården og Café Bonnichs med hjælp fra en daglig ansvarlig medarbejder begge steder. Du er selv en del af driften og du kan udfylde en vagt på alle spisestederne. Jo bedre du kender områderne, des bedre kan du guide dine medarbejdere til at udføre deres opgaver bedst muligt.

Dine kompetencer
Du har muligvis en tjenerbaggrund med erfaring i at lede en større gruppe medarbejdere. Du besidder stor passion for den gode service og udviser loyalitet og engagement for dit fag og din arbejdsplads. Du forstår vigtigheden af, at gæsten er i fokus og skal have en positiv oplevelse med hjem. Du udvikler og fastholder gode værdier, hvor gæsterne har en god helhedsoplevelse af at være på museum. Du har en høj faglig stolthed og er økonomisk bevidst. Du får energi af at omgås mange kolleger og arbejder struktureret og tydeligt, så dine medarbejdere til en hver tid ved, hvad du forventer af dem. Endvidere har du empati for dine omgivelser og kolleger og sætter pris på at skabe god trivsel i din medarbejdergruppe og generelt omgås i en ’god tone’ – også når der er travlt.

Vi tilbyder
Du bliver en del af Den Gamle By, som består af en bred gruppe af forskellige medarbejdere. Fællesnævneren er, at vi alle brænder for museet og for at skabe en god oplevelse for vores gæster. Vi tilbyder en stilling på 37 timer. Arbejdstiderne er primært fordelt på dagvagter mandag-søndag efter nærmere aftale. Aftenvagter og overarbejde kan forekomme i museets travle perioder. Overarbejde afspadseres efter aftale i mindre travle perioder. Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Derudover virksomhedsbetalt pension. Ansættelse er per 1. november 2021, meget gerne tidligere.

Spørgsmål og ansøgning
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til restaurationschef Lis la Cour Fisker på e-mail llc@dengamleby.dk eller telefon 4185 0871. Du bedes sende en motiveret ansøgning inkl. CV til Den Gamle By senest tirsdag 21. september 2021 kl. 12.00. Ansøgning og CV bedes sendes i ét samlet pdf-dokument til job@dengamleby.dk, mærket ”Restaurantleder” i emnefeltet. 

Den Gamle By er et nationalt museum og også lokalmuseum for Aarhus. Museet besøges årligt af omkring en halv million gæster, heraf mange fra udlandet. Den Gamle By modtager tilskud fra stat og kommune og tjener selv mere end halvdelen af sine driftsmidler. Inklusive projekter er den årlige omsætning omkring 150 mio. kr. Museet har ca. 225 årsværk, som består af mange forskellige faggrupper.