opener

Den Gamle By søger medarbejdere til madboder

Den Gamle By er en spændende og pulserende arbejdsplads i smukke rammer centralt placeret i Aarhus. To dage er sjældent ens og vi arbejder alle dedikeret på at give vores gæster en indholdsrig og mindeværdig oplevelse.
Vores restaurationsafdeling, Mad og Drikke, søger til vores madboder ihærdige og ansvarsbevidste kvinder og mænd både unge som ældre til den kommende julesæson: medio november 2021 – primo januar 2022.
Boderne omfatter blandt andet pølsevogn, æbleskivebod, madvogn og varme drikke. Museet har åbent alle årets 365 dage.

Vores forventninger til dig
• Du er allround serviceminded. Med allround mener vi, at du med et smil servicerer gæstens mad og drikke behov, ligesom du nyder at fungere som en slags museumsvært – du påtager dig gerne værtsrollen og har lyst til at tale med gæsterne om museet. 

• Du har lyst til at tilegne dig stor viden om museet, så du kan henvise gæsterne til forskellige udstillinger og områder.

• Du trives med at tage ansvar for den bod du er på arbejde i og har det godt med både at arbejde alene i boden og i et team. 

• Du bliver en del af et stort team, som arbejder fra forskellige madsteder og -boder på museets område. Derfor er det vigtigt, at du er klar til at skifte funktion i løbet af dagen afhængigt af, hvor det aktuelle behov er.

• Du går op i hygiejne, er interesseret i lettere tilberedning af mad og har en stolthed omkring, at maden er tilberedt ordentligt og tager sig rigtigt ud.

• Du kan lide at være opsøgende og tale med museets gæster. Når du ikke har kunder i boden, stiller du dig gerne ud foran din bod og falder i snak med gæster. Ikke nødvendigvis for at få et ekstra salg, ligeså meget for at give gæsten en positiv oplevelse.

• Du kan arbejde 20-40 timer eller mere om ugen inden for tidsrummet 09.00-19.00.

• Du kan arbejde i weekenderne i uge 46-52 og du kan tage mindst to af vagterne omkring jul og nytårets helligdage (24., 25., 26. og 31. december og 1. januar).

• Du har en god fysik, så du kan stå op det meste af dagen, ligesom du kan hjælpe med at løfte varer ind og ud af din bod. 

Der er mulighed for forlængelse af din ansættelse efter sæsonen, alt efter din indsats og vores behov for timelønnet personale i løbet af vinteren og foråret 2022.

Ansøgning og vilkår
Du bedes sende en kortfattet, motiveret ansøgning med dit CV samlet i ét pdf-dokument til: job@dengamleby.dk. Send din ansøgning snarest muligt og senest den 1. oktober 2021, mærket ”Madboder” i emnefeltet. Vi holder løbende samtaler. Oplæring og opstart vil finde sted i november.

 Den Gamle By er et nationalt museum og også lokalmuseum for Aarhus. Museet besøges årligt af omkring en halv million gæster, heraf mange fra udlandet. Den Gamle By modtager tilskud fra stat og kommune og tjener selv mere end halvdelen af sine driftsmidler. Inklusive projekter er den årlige omsætning omkring 150 mio. kr. Museet har ca. 200 årsværk, som består af mange forskellige faggrupper. Læs mere her: www.dengamleby.dk.