opener

Job i Den Gamle By

I Den Gamle By tror vi på, at historien betyder noget for os mennesker. Vi bestræber os på at have publikumsorienterede udstillinger, der udviser kvalitet, ægthed og troværdighed. Det skal samtidig være morsomt at gå på museum.

Til det har vi brug for medarbejdere, der med fantasi og imødekommenhed kan udvikle gæsternes oplevelse, og samtidig hjælpe Den Gamle By med at nå ud til så mange mennesker som muligt. Vi tror på, at et velinformeret, samarbejdende og engageret personale er den bedste forudsætning for at give gæsterne en god oplevelse.

Den Gamle By, havnen, sommer

Den Gamle By tilbyder et godt arbejdsmiljø, der er karakteriseret af fællesskab, mangfoldighed og kreativitet. Medarbejdergruppen består af fast-, projekt- og sæsonansatte. I alt er cirka 600 personer ansat i løbet af året i Den Gamle By. Det er sjovt og udfordrende at arbejde i Den Gamle By, og vi forventer af en kommende kollega, at du bidrager til at gøre Den Gamle By til et endnu bedre museum og en endnu bedre arbejdsplads. 


Digital redaktør

Er du vild med at skrive inspirerende tekster til sociale medier, som man bare ikke kan lade være med at dele? Kan du tage billeder og lave videoer, som understøtter budskabet om at Den Gamle By er meget mere end de fleste tror? Så er det måske dig vi søger!

Læs mere her


Erfaren restaurantleder

Vi søger nu en erfaren restaurantleder, som kan være med til at fastholde og videreudvikle den gode service på alle museets spisesteder.  

Læs mere her


Kulturhistorisk konservator

Bevaringsafdeling søger en kulturhistorisk konservator til et étårigt barselsvikariat

Læs mere her


Fastansat rengøringsassistent

Vi søger en rengøringsassistent som har lyst og mod på at løfte opgaven. Lysten til opgaven er vigtigere end mangeårig erfaring.

Læs mere her


Ansvarlig for erindringsformidling

Den Gamle By har en mindre og meget speciel målgruppe, for hvem sansernes brug har en helt særlig betydning. Det er brugerne af vores erindringsformidling. 

Læs mere her


Den Gamle By søger studentermedhjælpere

til at løse en række opgaver i museumsfaglig afdeling.

Læs mere her


Den Gamle By søger medarbejdere til madboder

Vores restaurationsafdeling, Mad og Drikke, søger medarbejdere til vores madboder

Læs mere her


Uopfordrede ansøgninger

Vi modtager gerne målrettede, uopfordrede ansøgninger fra kvalificerede og engagerede ansøgere, uanset om du søger en fast stilling, studiejob, praktikplads, fleksjob eller lignende. Alle ansøgninger skal sendes til vores jobmail: job@dengamleby.dk. Vi gør opmærksom på, at vi kun tager ansøgninger sendt til denne mailadresse i betragtning. Vi kontakter dig, hvis vi finder dine interesser og kompetencer relevante i forbindelse med et aktuelt job.

Vi ansætter primært timelønnet assistance i marts/april forud for sommersæsonen og i september/oktober forud for juleperioden. Her tilbyder vi job inden for butik, billetsalg, servering, levendegørelse og rengøring. Hvis du søger job inden for disse områder, så anbefaler vi, at du søger i de nævnte måneder. 

Vi gør opmærksom på, at de fleste jobmuligheder i Den Gamle By ligger inden for museets åbningstider.

Vi modtager mange uopfordrede ansøgninger hver uge, så for at vi kan behandle din ansøgning bedst muligt, beder vi dig præcisere, hvilket område du søger inden for. 

Frivillige medarbejdere

Hvis du har lyst til at være frivillig i Den Gamle By, kan du læse mere om mulighederne samt hvordan du søger her.