opener

Ambassadører for Den Gamle By

For første gang i Den Gamle Bys historie kunne museet i 100-året for åbningen i 1914 præsentere fem ambassadører.
Alle ambassadører er volontører og støtter Den Gamle Bys arbejde i at synliggøre museet og dets mange facetter.


Svend Åge Madsen

"... så det drejede sig bare om at forsøge at gribe de fantasier, de erindringer, de gamle oplevelser der hvirvlede igennem mig. For Den Gamle By havde jo altid været der for mig som fantasiens og erindringens sted."

Thera Hoeijmans

Thera Hoeijmans

"Nostalgi, minder og drømme i en forening. Det er, hvad Den Gamle By er for mig. En historisk oplevelse. Det er, hvad jeg gerne vil, mine børn skal opleve, lære, mærke og sanse på egen krop".


Frank Erichsen

Frank Erichsen

"I Den Gamle By kan man være stolte over at have samlet nogle af landets dygtigste håndværkere, der gennem deres daglige arbejde er med til at bevare kundskaber i deres hænder og hoveder, og som gør, at fremtiden kan lære af fortiden".

Annette Heick

Annette Heick

"... senest blev jeg vældig mobbet af min familie, fordi der inde hos radioforhandleren i 70’er byen stod et gammelt anlæg magen til det, jeg har på mit kontor. Ja, jeg er nok lidt gammeldags, men det behøver man ikke være for at elske Den Gamle By".


Fatma Øtkem

Fatma Øktem

"Jeg bliver meget rørt, når jeg hører om planerne om at indrette en lejlighed til tyrkiske mænd i Den Gamle By. Her føler jeg, at jeg er kommet med i fællesskabet, og at mine rødder nu også er en del af den historie, som bliver portrætteret på museet".