opener

Skal dit morgenbord være noget særligt om søndagen? Så inviterer restaurant Gæstgivergården i Den Gamle By nu indenfor til morgenmadsbuffet hver søndag kl. 9 til 10.30. 

Bestil her

Her kan I nyde bagerens friskbagte brød og kokkenes hjemmelavede tilbehør, mens museet gøres klar udenfor dørene. Når kl. er 10, kan I som de første på dagen, tage på en historisk tidsrejse fra 1974 og helt tilbage til 1864. 

Prisen er 300 kr. pr person og inkluderer entre til Den Gamle By. Har du årskort er prisen kun 150 kr., også for en ledsager. Børn under 18 år koster 100 kr.

Menuen er:

  • Friskbagte rundstykker og boller fra bageriet
  • Gammeldags saftigt rugbrød bagt med mørkt øl, malt og kerner
  • Blødkogt æg
  • Den Gamle Bys spegepølse med æble og sar
  • Udvalg af oste: fx økologisk Mammen ost, Dansk Brie og Danablu
  • Frisk frugt og grøntsager fra Samsø
  • Udvalg af sæsonens marmelader inspireret og smagt til med urterne fra haverne i Den Gamle By
    Jordbær med mynte og citronmelisse
    Solbær med bronzefennikel
    Rabarber med vanilje og sødskærm
  • Rørt hasselnøddecreme
  • Saltet karamelcreme
  • Wienerhorn med mandler og rosiner

Friskbrygget Peter Larsen kaffe/Den Gamle Bys te med perbermynte
Kandevand

Der er også mulighed for tilkøb på dagen:

Økologisk saft, 25 cl (æblemost) 32 kr.
Cava Brut Reserva Sumarroca, 1 glas, 65 kr.
Den Gamle Bys Malurtbitter (3 cl) 35 kr.
En fin ledsager til morgenkaffen. Den er brændt på kartofler og får sin bitterhed fra malurt fra Den Gamle Bys apotekerhave.

Det med småt:

Før kl. 10 er der ikke adgang til huse og udstillinger, da vi gør museet klar til åbning. Vær derfor også opmærksom på køretøjer m.m. i gaderne.

Bestil her  

Menuprisen er inkl. entre

Benyt venligst indgang ved Møllevejen eller Gartnerporten.