opener

Allehelgensmiddag og fortælling

Søndag 31. oktober 2021, kl. 17.30-20.30

Tilmeld dig her


Oplev den hyggelige stemning, når efterårsmørket sænker sig over Den Gamle Bys gader, og nyd en velsmagende middag i stearinlysets skær på 1700-tals-værtshuset Winekes Kælder.

Hør, hvorfor vi fejrer allehelgen, når leder af Den Gamle Bys undervisningsteam, Marianne Bager, fortæller historien om allehelgensaften og allehelgens-dag, der blev indført omkring år 610 til minde om de helgener, der ikke havde deres egen mindedag.

Menu

Velkomst på torvet
Lutendrank – Kryddervin som kendes tilbage til middelalderen nydes sammen med sprøde beder og maltchips

Middag i Winekes Kælder

Forret
Saltet torsk & Nikaals-suppe
Saltet og pocheret torsk med jordskokker og sprødt grønkål fra haverne.

Nydes med et glas hvidvin, Vinem Chardonnay Macabo Cariñena Esteban Martin.

Hovedret
Braiseret Gris & Græskar
Glaserede Svinekæber med syltet og grillet græskar, henkogt kartoffel, syltede bær og karse.

Nydes med et glas rødvin, Le petit Tracteur Rouge Domaine André Brunel.

Kaffe & kage
Søsterkage efter gammel opskrift med sukat, syltet appelsinskal og krydderurter.

Hertil Den Gamle Bys kaffe Økologisk friskkværnet kaffe fra Peter Larsen / Den Gamle Bys te Earl Grey te fra Perchs Tehandel med pebermynte fra Den Gamle Bys haver.


Pris

Inkl. entré og middag
 

395 kr. pr. person 
335 kr. for medlemmer af Klub Den Gamle By 

Tilmeld dig her