opener

Vintermenu – november, december og januar

FORRETTER

  • Nordsø torsk med kompot af Gråstenæbler og danske jordskokker. Hertil ristet grønkål fra Den Gamle Bys haver og reduceret fiskesauce med hvidvin.
  • Knoldselleri fra Samsø. Serveres med syrnet fløde med danske svampe, citronsaft og drys af frisk persille og ristede hasselnødder.
  • Risotto med Vesterhavsost. Hertil stegt spidskål med gråstenæbler, ristede hasselnødder og kørvel fra Den Gamle Bys have.

Til forretterne serveres brød fra Den Gamle Bys bageri og smør.

HOVEDRETTER

  • Dansk svinemørbrad i souffle med purløg anrettet med langtidsbagte persillerødder og Hokkaido græskar med muskatnød. Hertil timian sauce og stegte kartofler.
  • Wellington - Dansk oksemørbrad indbagt med stegte svampe i butterdej. Anrettes med smørdampet vinterkål fra Samsø og gulerodspuré.
    Hertil pommes Anna og rødvinssauce (+35 kr.)

DESSERTER

  • Oste: Gammelknas og Den Hvide Dame fra Arla Unika med rosmarinmarinerede nødder, hybenmarmelade og brød fra Den Gamle Bys bagere og smør.
  • Variation af æbler – Bagt æblekage med mousse af kanel og æbler. Pyntet med sprød karamel og sukkersyltede gråstenæbler.
  • Chokoladekage af mørk belgisk chokolade. Bagt bund og mousse pyntet med syltede brombær og høvlede hvide chokoladespåner.

Pris:
To retter pr. person  285 kr.
Tre retter pr. person 385 kr.