opener

Julemenu 2020

(se også vores vintermenu)

VELKOMSTDRIK

  • Aperitif Hybenkradser og flæskesvær med enebær og salvie

FORRETSTALLERKEN:

  • Færøsk laks
    med rævesauce, gravad med dild, syltede sennepsfrø i farin og paradisæbler
  • Håndpillede rejer
    med urter i sprød skal af butterdej
  • Stegt sild
    med Den Gamle Bys sennep og humleSolbær, skalotteløg, kapers og rødbede

HOVEDRET:

  • Gårdand
    Henkogt lår og letsaltet bryst – stegt grønkål ristet kartoffel – karamelliseret løg
    - tyttebærsauce med kardemomme og akvavit

DESSERT:

  • Risalamande med kirsebærsauce og brændte mandler

KAFFE/TE & SØDT

  • Friskbrygget Peter Larsen kaffe / Den Gamle Bys julete fra A.C. Perchs Thehandel
    og én stor vaniljekrans med hakkede mandler fra bageren

VINMENU

  • 1 glas hvidvin, 2 glas rødvin og 1 glas dessertvin
    Alkoholfri drikkevaremenu tilbydes også

Pris:
Pr. person 595 kr.