opener

Julefrokost

Juleplatte

  • Gravad laks, marineret figen og rævesauce
  • Leverpostej med allehånde, nelliker og svampe
  • Julemedister med kålsalat og pigeon æbler
  • Ost med hybenmarmelade og knækbrød
  • Bagerens brød med fedt og smør

  • Risalamande med kirsebærsauce og mandelknas

Pris pr. person 185 kr.


Julemenu

FORRETSTALLERKEN

  • Færøsk laks
    med røvesovs, gravad med dild, syltede sennepsfrø i farin og paradisæbler
  • Håndpillede rejer
    med urter i skal af butterdej
  • Stegt sild
    med Den Gamle Bys sennep og humle dertil solbær, skalotteløg, kapers og rødbede

HOVEDRET

  • Gårdand
    – lår og letsaltet bryst med stegt grønkål, ristet kartoffel, karamelliserede løg,
    tyttebærsauce med kardemomme og akvavit

DESSERT

  • Risalamande
    med kirsebærsauce og brændte mandler

Pris
To retter pr. person 235 kr.
Tre retter pr. person 295 kr.