opener

Selskab og erhvervsarrangementer

Hold selskab, møde, foredrag eller konference i unikke, autentiske og historiske rammer i Den Gamle By. Vi kan tilbyde en række forskellige menuer og buffeter, lavet efter historiske opskrifter eller med spændende moderne retter. Se udvalget af menuer og buffeter.

Vi har et pænt udvalg af forskellige lokaler afhængig af jeres behov og hver med deres egen særprægede historie.  Se udvalget af lokaler.

Selskabets størrelse

Selskaber skal omfatte min. 20 personer - to børn under 12 år tæller for én voksen. Børn under 12 år spiser til reduceret pris.

Entrépris

Selskaber betaler halv entrépris til museet inden for åbningstiden. Dog betales der fuld pris til Aften Jul. Der bliver taget 20 kr. pr. person i entré til vores selskaber, der starter efter lukketid. 

Hør mere

Send meget gerne en forespørgsel på et selskab her eller et arrangement/møde her, så vender vi hurtigst muligt tilbage med et forslag.

Den Gamle By har lukket søndag og mandag aften for selskaber.

Du er også velkommen til at ringe eller maile til Bookingafdelingen og høre om de mange muligheder på 41 85 08 44, mellem kl. 10-17 i hverdagene / booking@dengamleby.dk

Vi ser frem til at byde jer velkommen.

Se forretningsbetingelserne for Den Gamle Bys selsskabsvirksomhed (pdf)