opener

Julegaver i Den Gamle By

Køb julegaver i Den Gamle By
Køb julegaver i Den Gamle By

Museets mange historiske butikker, Julebutikken og Museumsbutikken bugner af spændende julevarer, som du kan bruge som mandelgaver, værtindegaver eller julegaver til familie og venner. Her kan du finde varer, som ikke fås andre steder. Mekanisk legetøj, bøger, flotte plakater, lækre chokolader, hjemmelavet snaps og meget mere.

Også i markedsboderne kan du blive inspireret til anderledes juleindkøb. I løbet af juletiden varierer vareudbuddet i boderne og teltene på museet. Vær opmærksom på, at det samme gør åbningstiderne. Du kan finde boder i hele byen. Der er flest på Torvet, men også spredt ud omkring i gaderne i Den Gamle By.

Hvis du mangler en sød julehilsen er Museumsbutikken, Julebutikken eller de mange boder et besøg værd.

Den Gamle By sælger lysholdere og vedhæng til juletræet i eget design. Årets motiver er inspireret af guitaren fra Kollektivet i 1974-kvarteret og en Ford T fra 1927.

Se mere julepynt


At få sig en dram eller et styrkende glas akvavit var en fast del af livet i de danske købstæder. Den Gamle By har nu fået sin helt egen serie af snapse og brændevine.

Serien består foreløbigt af fire varianter: En let, klar akvavit med masser af grønne urter. En dejlig rund æblebrændevin samt en smuk rødbrun malurtbitter. Prøv også vores helt egen krydrede julesnaps. Kan købes i Snapseboden og Museumsbutikken. De kan også tilkøbes til julemaden i Den Gamle Bys spisesteder. 

Læs mere her


Stadeplads i Den Gamle By

Tilmelding til 2017 er nu lukket. Der bliver åbnet for tilmelding til Jul i Den Gamle By 2018 omkring 1. marts 2018.

Læs mere